Α΄ΕΠΣΑ (3η): Οι πρωταγωνιστές, τα στατιστικά και ο απόηχος!

0

Ολοκληρώθηκε με πολύ θέαμα και όμορφες αναμετρήσεις η 3η στροφή της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και όπως κάθε εβδομάδα θα δούμε τους πρωταγωνιστές και τα κυριότερα σημεία, μέσω του www.topikonews,gr

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Απολογισμός: 2 νίκες γηπεδούχων/ 2 ισοπαλίες. 1 νίκη φιλοξενούμενου (18 γκολ σε 5 παιχνίδια)

Το ματς: Αναγέννηση Πατρών- Πήγασος Μπεγουλακίου 2-2: Ο Πήγασος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ο Κασπίρης με 2 γκολ χάρισε πόντο στους γηπεδούχους, Όσοι βρέθηκαν στα Ζαρουχλέικα παρακολούθησαν ματσάρα.

MVP: Ο Ανδρέας Μούτσα σκόραρε εις διπλούν στο ντέρμπι του Ατρόμητου Πατρών με την Αχαϊκή και ήταν καθοριστικός στο σπουδαίο διπλό της ομάδας του (3-0) στην έδρα των “καναρινιών”.

Ο προπονητής: Δημήτρης Ρουγκάλας και Σπύρος Αθανασόπουλος “χτύπησαν” τις αδυναμίες της Αχαϊκής, έστησαν μαεστρικά τον Ατρόμητο στον αγωνιστικό χώρο και το 3-0 επί των γηπεδούχων μόνο τυχαίο δεν είναι.

Το γκολ: Ο Ανδρέας Σπανός ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Ατρόμητου Πατρών με άψογο πλασέ με εξωτερικό φάλτσο, αφήνοντας τον Κανελλόπουλο ανήμπορο να αντιδράσει.

Την καλύτερη επίθεση διαθέτει η Θύελλα Πατρών με 9 γκολ σε ματς. Χατ τρικ πέτυχε με την Δόξα Χαλανδρίτσας ο Βλασόπουλος, ο Σκεπετάρης έφτασε τα 3 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές και από 1 γκολ έχουν οι Σοφούλης, Βουτσινάς και Δασουράς.

Την χειρότερη άμυνα έχει ο Πήγασος Μπεγουλακίου με 10 γκολ παθητικό.

Ο Εθνικός Σαγείκων δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ μετά από 3 αγωνιστικές είναι ο Αντώνης Κασπίρης της Αναγέννησης Πατρών (4 γκολ).

Η ΑΕ Πάτρα 2005 δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο 0-0 με τον Δία, ενώ ο Δίας δεν έχει σκοράρει ακόμα σε εντός έδρας ματς (με Δόξα Παραλίας και Πάτρα 2005).

 

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Απολογισμός: 2 νίκες γηπεδούχων/ 4 νίκες φιλοξενούμενων (δεν είχαμε ισοπαλία) (19 γκολ σε 6 ματς)

Το ματς: Δαβουρλής- Άρης Πατρών 1-2: Ο Δαβουρλής προηγήθηκε στο 29΄με τον Λαζαρίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι εκ νέου με ανατροπή (Λυμπέρης, Αλποχωρίτης) έκαναν το 3Χ3, περνώντας από μία δύσκολη έδρα.

MVP: Ο Θύμιος Νάτσης με εκπληκτικό γκολ χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Κεραυνό, που “λύγισε” δύσκολα την μαχητική Α.Ε. Δρέπανου με 1-0.

Ο προπονητής: Στους 7 βαθμούς πλέον Νίκη Προαστίου και Θύελλα Αιγίου και ο τίτλος “κόβεται” στην μέση για Νίκο Πατρώνη και Κυριάκο Αθανασίου, που ως ώρας ξεχωρίζουν με την δουλειά τους και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες τους.

Το γκολ: Ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος άνοιξε τον χορό των γκολ στην εύκολη νίκη του ΑΠΣ Πάτραι επί της Αναγέννησης Ψαθόπυργου (5-1), σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Πρώτη απόλυση τεχνικού μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Λέσσης αποχώρησε από τον πάγκο της Αναγέννησης Ψαθόπυργου.

Η Α.Ε. Δρεπάνου ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (1-0) από Θύελλα Αιγίου και Κεραυνό σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, μένοντας στη νικηφόρα πρεμιέρα με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα (3-0) εντός.

Φίλιππας, Μόρισον και Τούφας πέρυσι βρίσκονταν στις τάξεις της Αναγέννησης Ψαθόπυργου, αλλά φέτος μετακόμισαν στον ΑΠΣ Πάτραι και “πλήγωσαν” την πρώην ομάδα τους.

Κεραυνός Α.Β. και Πάτραι δεν έχουν δεχθεί γκολ ακόμα, έπειτα από το πέρας 3 στροφών.

2 στα 2 μετράει μακριά από την έδρα του ο Άρης Πατρών με Δαβουρλή και Ζαβλάνι/Αίαντα.

Η Αναγέννηση Ψαθόπυργου δεν έχει πόντο μετά από 3 αγωνιστικές.

Το Ζαβλάνι/Αίας δεν έχει σκοράρει σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά φέτος βρήκαν δίχτυα Αετός Πατρών και Πάτραι. Βέβαια “ξέσπασαν” αφού οι μεν έβαλαν 3 γκολ στο Ζαβλάνι και οι δε άλλα 5 στην Αναγέννηση Ψαθόπυργου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στη νίκη…
Cresta Posts Box by CP