Α΄κατηγορία: Οι πρωταγωνιστές της 17ης αγωνιστικής στους 2 ομίλους

0
Ολοκληρώθηκε και η 17η πράξη της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και πάμε να δούμε τους κορυφαίους στους 2 ομίλους.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ν.Αναγνώστου

Και οι 5 προσθήκες του Ατρόμητου στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι αποπνέουν ποιότητα και εμπειρία. Βέβαια ο Αναγνώστου στα 2 πρώτα παιχνίδια είναι εξαιρετικός και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Πάτρα 2005, επιστρέφοντας ορεξάτος.

Δ.Τσίτσαρης

Είναι σχεδόν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, ωστόσο όταν του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει την καλή σχέση του με το γκολ. Ο Τσίτσαρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον Πανμοβριακό και επανέφερε στις νίκες την Δόξα Παραλίας.

Ν.Αποσκίτης

Διψήφιο αριθμό στα γκολ (10) έφτασε ο έμπειρος φορ του Πήγασου, που «καθάρισε» την Αναγέννηση Πατρών με χατ τρικ. Οι «βυσσινί» έχουν ανάγκη τον καλό Αποσκίτη, για να έχουν το εύκολο γκολ και να συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Χ.Νιάχος

Με φάουλ στο 63΄έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή Πατρών στο ντέρμπι με τα Καλάβρυτα και οι τρεις βαθμοί κρίνονται πολύτιμοι για την ομάδα από το Βλατερό.

Θ.Χάχαλης

Απέκρουσε το πέναλτι του Βετούλα στο τέλος της αναμέτρησης του Άρη Πατρών με τον Δαβουρλή και κράτησε τη νίκη των γηπεδούχων με 3-2, που θέτουν ως στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ.

Γ.Λυμπέρης

Ανέτρεψε τα δεδομένα και το 0-1 έγινε 2-1 για τον Αετό Πατρών, που έκαμψε την αντίσταση του ΑΠΣ Πάτραι σκοράροντας και τα 2 γκολ για την ομάδα του Χάρη Ράντου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες ο 1ος Γύρος της κανονικής διάρκειας της Γ΄ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP