Α΄κατηγορία: Ο απόηχος, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές της 21ης στροφής

0
Η 21η στροφή στους 2 ομίλους της Α΄κατηγορίας ανήκει στο παρελθόν και σας παραθέτουμε ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς και στατιστικά:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Ο Νίκος Αποσκίτης ήταν το σημείο αναφοράς του Πήγασου στη νίκη επί της Δόξας στην Χαλανδρίτσα με 4-1. Πέτυχε χατ τρικ και δείχνει πανέτοιμος ενόψει πλέι-άουτ, αφού τα γκολ του θα αποβούν πολύτιμα στους «βυσσινί».

20 γκολ σε 6 παιχνίδια 

Το Ματς: Αναγέννηση Πατρών και Δόξα Παραλίας έδωσαν «παράσταση» σε όσους παρακολούθησαν το ματς στα Ζαρουχλέικα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14΄ με 2-0, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 46΄σε 2-2, έγιναν αρκετές φάσεις στις δύο πλευρές, αλλά τελικά το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Η νίκη: Το «2» της Αχαϊκής με τον Δία στο «Κ.Ζάρρας» ήρθε δύσκολα και χάρη στο σπουδαίο τέρμα του Κυριακόπουλου, που στάθηκε αρκετό για να κρατήσει τα «καναρίνια» στην κορυφή.

Το Βαρόμετρο: Σημαντικό ήταν το γκολ του Ανδρέα Μαντά, αφού ο Ατρόμητος πέρασε από την έδρα του Λιμνοχώριου και πανηγύρισε την 7η διαδοχική νίκη του.

Το στατιστικό:  17 νίκες έχουν Αχαϊκή και Ατρόμητος Πατρών, αλλά χωρίζονται από 1 βαθμό.

Το γεγονός: Ο Γιώργος Τσιούστας άφησε την θέση του μπακ-χαφ, ελλείψει των 2 τερματοφυλάκων της Α.Ε. Πάτρα 2005 και αγωνίστηκε για 90 λεπτά κάτω από τα δοκάρια στο Πάτρα- Πανμοβριακός. «Στρατιώτης».

Το (+): Η μεστή εμφάνιση του Πανμοβριακού (4-2 την Πάτρα εκτός) με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου να δείχνουν ότι θα βοηθήσουν άμεσα.

Το (-): Οι 5 από τις 6 ομάδες δεν υπερασπίστηκαν τις έδρες τους. Μόνο ο Αστέρας Τσουκαλείκων νίκησε στα Βραχνέικα τον Αχαιό.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Δημητρόπουλος έχει φέρει σε πολύ καλό σημείο και φόρμα τον Πήγασο, που όταν πιάσει καλά και υψηλά στάνταρ απόδοσης αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό συνέβη και στην Χαλανδρίτσα.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Ο Νίκος Κουμπουρλής σκόραρε στο 93΄και έδωσε νίκη-χρυσάφι στον Δαβουρλή στο ντέρμπι με τα Καλάβρυτα, αφού αμφότεροι θα διεκδικήσουν στα πλέι-άουτ την παραμονή.

18 γκολ σε 6 παιχνίδια

Το ματς: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και Άρης Πατρών επιδόθηκαν σε μεγάλο ματς, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2, σε ένα παιχνίδι που είχε υψηλό θέαμα και πολλές φάσεις.

Η νίκη: Φυσικά η νίκη του Δαβουρλή επί των Καλαβρύτων ήταν αυτή που ξεχώρισε, αφού αναμετρήθηκαν ομάδες με τον ίδιο στόχο.

Το βαρόμετρο: Τα 2 γκολ του Διονύση Καταβάτη στο 0-4 της Νίκης Προαστίου επί της Θύελλας Αιγίου τον καθιστούν τον πρωταγωνιστή στη νίκη των «κοκκινόμαυρων».

Το στατιστικό: 10 νίκες εκτός έφτασε ο Παναιγιάλειος. 8 έχει στο Αίγιο.

Το γεγονός: 7 παιχνίδια μακριά από τη νίκη συμπλήρωσε η Αιγείρα/Ακράτα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Αετό Πατρών.

 Το (+): Η αντίδραση του Άρη Πατρών με την πολύ καλή εμφάνιση επί του Κεραυνού, παρόλο που ο στόχος των πλέι-οφ χάθηκε.

Το (-): Η εμφάνιση της Θύελλας Αιγίου στο 0-4 με την Νίκη Πρ. στο Αίγιο.

Ο προπονητής: Ο Δημήτρης Ράπτης με τους παίκτες του πήραν σημαντική νίκη, παρότι τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν. Καλό κοουτσάρισμα από έναν «εργατικό» τεχνικό.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η 18η στροφή στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, που…
Cresta Posts Box by CP