Α΄κατηγορία: Ο απόηχος, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές της 20ης στροφής

0
Η 20η στροφή στους 2 ομίλους της Α΄κατηγορίας ανήκει στο παρελθόν και σας παραθέτουμε ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς και στατιστικά:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Φίλιππος Κοτσίνης: Ο παίκτης του Αστέρα Τσουκαλείκων χάρισε τη νίκη-χρυσάφι στην ομάδα του, που λύγισε την Πάτρα 2005 με 2-1, βρίσκοντας δίχτυα στο 75΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

21 γκολ σε 6 παιχνίδια  (3.5 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ΜατςΑχαιός Σαρ.- Λιμνοχώρι 1-1: Τρομερό ματς έγινε χθες στο «Κ.Ζάρρας». Ο Αχαιός προηγήθηκε από νωρίς (8΄Γκλαβάς), αλλά η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 93΄με τον Λιάκο. Αμφότεροι είχαν ευκαιρίες, αλλά η μπίλια έκατσε στην μέση.

Η νίκη: Το «2» του Αστέρα Τσουκαλείκων επί της μάχιμης Πάτρας 2005, λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε το παιχνίδι.

Το Βαρόμετρο: Θανάσης Φωτόπουλος: Ο Πανμοβριακός βρέθηκε στα σχοινιά από το γκολ του Κακαφώνη και ο «Τσόρι» με 2 κεφαλιές γύρισε το ματς στο πρώτο μέρος, για να γίνει το 3-1 με την γκολάρα του Κοκκίνη στο τέλος.

Το στατιστικό:  Μόνο ο Δίας δεν βρήκε δίχτυα αυτήν την αγωνιστική.

Το (+): Η 6η σερί νίκη του Ατρόμητου Πατρών, που δείχνει ικανός να «σπάσει» την δυάδα Αχαϊκής-Παναιγιάλειου για τον τίτλο.

Το (-): Ο Αχαιός δεν «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και αδίκησε τον εαυτό του χωρίς να πάρει τη νίκη για πολλοστή φορά, παρότι είχε καλή εικόνα.

Ο προπονητής: Ο Σπύρος Αθανασόπουλος οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαία νίκη επί της Πάτρα 2005, έχοντας προετοιμάσει πνευματικά τους παίκτες του για το δύσκολο ματς που είχαν να φέρουν εις πέρας.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Βαγγέλης Γκάτσης: Όταν σε ντέρμπι κορυφής Παναιγιάλειου- Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σκοράρεις τα 4 από τα 6 γκολ της ομάδας σου αναδεικνύεσαι αυτομάτως σε πρωταγωνιστή.

23 γκολ σε 6 παιχνίδια  (3.8 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Ηρακλής Πατρών- Θύελλα Αιγίου 3-2: Ματσάρα έγινε και τελικά ο Ηρακλής πήρε το κομβικό τρίποντο, θέτοντας βάσεις για την παραμονή, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Θύελλα Αιγίου, αν και στο τέλος έφυγε άπραγη βαθμολογικά.

Η νίκη: Το μεγάλο «2» του Αετού Πατρών επί του Άρη Πατρών με 2-1, που επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να κλειδώσουν την παρουσία τους στα πλέι-οφ.

Το βαρόμετρο: Άγγελος Χριστόπουλος: Ο Ηρακλής Πατρών στηρίχθηκε στον Χριστόπουλο, που σκόραρε εις διπλούν και οδήγησε στη νίκη την ομάδα του Βλατερού.

Το στατιστικό: Δεν είχαμε ισοπαλία σε 6 αναμετρήσεις (4 άσσοι- 2 διπλά)

 Το (+): Το «2» του ΑΠΣ Πάτραι με τα Καλάβρυτα με 2-1. Είχε να νικήσει εκτός έδρας από τις 7 Δεκεμβρίου με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει της Αιγείρας/Ακράτας.

Το (-): Η εμφάνιση του Κεραυνού και τα 6 γκολ στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο.

Ο προπονητής: Ο Χάρης Ράντος έκανε τη νίκη της αγωνιστικής μαζί βέβαια με τους παίκτες του και ο Αετός Πατρών θα δώσει και φέτος το παρόν στα πλέι-οφ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έγινε σε κάθε όμιλο, αλλά…
Cresta Posts Box by CP