Α΄κατηγορία: Πολυτέλεια στο χορτάρι

0
Πολλά δυνατά ονόματα έκαναν την εμφάνιση τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, που δυστυχώς τελείωσε άδοξα, ελέω της πανδημίας.

Στον 1ο όμιλο η εμπειρία κυλούσε άφθονη, αφού στην Αχαϊκή συναντήσαμε παίκτες του βεληνεκούς του Γερασιμόπουλου, του Πυρρή, του Δημητρακόπουλου, του Σουρανή, του Παρασκευόπουλου, του Γεωργόπουλου, του Πετρόπουλου, ενώ στον Ατρόμητο δέσποσαν οι Μικελάτος, Αναγνώστου, Γραμματικόπουλος, Κωστής, Ανδρεόπουλος. Φωτόπουλος, Γ.Σπανός, Α.Σπανός, Νιφορόπουλος και Κοκκίνης είχαν τον πρώτο λόγο στον Πανμοβριακό, ενώ η Δόξα Παραλίας είχε εμπειρία με τους Ντεμάι, Σπυρόπουλο, Τσίτσαρη, Πυρρή, Νικολόπουλο και Μπινιέρη. Εκτός πλέι-οφ συναντήσαμε τους Βουρλούμη, Αποσκίτη, Σ.Μικελάτο, Αθανασόπουλο, Λιβάνη, Σολωμό, Βαλσαμή, Ανδριέλο, Τζελέπη, Τσίφα, οι οποίοι έχουν φάει με το κουτάλι τα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Σπουδαία ονόματα στον 2ο

Και στον έτερο όμιλο υπήρξε κομφούζιο από ονόματα που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Για τον Παναιγιάλειο οι Γκάτσης, Τσάτσος, Μπούνας, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουραχάνης και Χριστόπουλος ήταν «λίρα εκατό», ενώ στον Αετό οι Λυμπέρης, Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Καρακάσης, στον Κεραυνό οι Τσάτο, Μούτσα, Παπαχριστόπουλος και Τρίγκας και στην Νίκη οι Πολύδωρος, Καταβάτης, Σαρρής τόνωναν το στοιχείο της εμπειρίας.

Σπανός, Μπαρδάκης, Ραμαντάνης, Ντινόπουλος, Βάρρας ήταν τα «βαριά χαρτιά» του Πάτραι, στα Καλάβρυτα υπήρχαν οι Μπίτρας, Δημητρόπουλος και Καραχάλιος, ενώ στον Άρη το όνομα του Φούφουλα ήταν αρκετό, όπως και στην Θύελλα Αιγίου αντίστοιχα εκείνα των Διαμαντόπουλου και Αρβανίτη.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είναι εξαιρετικό…
Cresta Posts Box by CP