Α΄κατηγορία (2ος όμιλος): Δείξε μου τον ηγέτη σου

0
Στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας στην MatchΑχαϊας παραθέσαμε τους παίκτες που βγήκαν μπροστά, όσον αφορά στον 1ο όμιλο της Α΄κατηγορίας.

Στον έτερο της Αιγιαλείας ο Παναιγιάλειος κατέκτησε την πρωτιά και την άνοδο στην ερχόμενη Γ΄Εθνική. Ο πρώτος σκόρερ Βαγγέλης Γκάτσης ήταν παράδειγμα για όλους. Ο Αετός Πατρών με κράμα έμπειρων και ταλαντούχων είχε σε κέφια τον «γερόλυκο» Γιάννη Λυμπέρη, ενώ ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου στηρίχθηκε στον Σταύρο Τσάτο.

Ο Λεωνίδας Μουστάκας ήταν απολαυστικός με την Νίκη Προαστίου, ενώ για τον Άρη Πατρών καλή δουλειά έκανε ο Μίλτος Μητρόπουλος και στον ΑΠΣ Πάτραι σταθερή απόδοση είχε ο αρχηγός Ανδρέας Ντινόπουλος. Ο 35χρονος Νίκος Διαμαντόπουλος ήταν άξιος σεβασμού από τους μικρούς της Θύελλας Αιγίου, ενώ στον Ηρακλή Πατρών έκανε την διαφορά ο Ηλίας Μαντάς, όπως και ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος Δημήτρης Δημητρόπουλος, που δέσποσε σε πολλά ματς των Καλαβρύτων.

Ο Νίκος Κοκοτσής του Δαβουρλή για ακόμα μία σεζόν ήταν «κέρβερος» στα γκολποστ, η Αιγείρα/Ακράτα δεν έκανε καλή χρονιά, αλλά ο πατρινός Δημήτρης Κλουκίνας έκανε ότι μπορούσε, με την ουραγό Αρόη να έχει ως πιο έμπειρο τον αμυντικό Σάκη Βερβέρογλου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Από σήμερα ανοίγουν αρκετές επιχειρήσεις και αυτό φυσικά είναι πολύ…
Cresta Posts Box by CP