Αγχωτικό «διπλό» η Νίκη Προαστείου

0

Μεγάλη και συνάμα δύσκολη νίκη σημείωσε η Νίκη Προαστείου κόντρα στον σκληροτράχηλο Ποσειδώνα Πατρών με 3-2 και οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας με 12 νίκες στα 14 ματς του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κόκα στο 12’ και διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 50’ με τον Δήμα. Βέβαια, ο Ποσειδώνας δεν είχε πει την τελευταία λέξη του και αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 2-2, χάρη σε γκολ των Παπαδιονυσίου (59’) και Ρουμελιώτη (62’), για να έρθει ο Μουστακόπουλος στο 80’, βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά για τους «κοκκινόμαυρους».

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην 8η θέση με την λήξη του πρώτου μισού στο πρωτάθλημα και στα τελευταία 4 παιχνίδια του έχει φέρει το ίδιο αποτέλεσμα (3-2), έχοντας 2 εντός έδρας ήττες και ισάριθμες εκτός έδρας νίκες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ποσειδών: Μανδρέκας, Τραγουλιάς, Γιάννι, Γιαννόπουλος (20’ Τζορακολευθεράκης), Αγγελόπουλος, Τσαμτσούρης, Διγγελόπουλος, Χαρακίδας (75’ Σπυρόπουλος), Σύρος (55’ Ρουμελιώτης), Ζαφειρόπουλος, Παπαδιονυσίου

Νίκη: Αντωνόπουλος, Νταλαμάρας, Πολυδωρόπουλος, Ξύδης, Παπασπηλιόπουλος, Γκέκα Μουστακόπουλος (78’ Χαλκιόπουλος), Αθανασόπουλος, Δήμας (58’ Διαμαντόπουλος), Κόκας (85’ Αλέξης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 6η εντός έδρας νίκη του και 10η συνολικά απέσπασε…
Cresta Posts Box by CP