Αετός Ρίου-Ακράτα 0-1: Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

0

Την 8η επιτυχία της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πέτυχε την Κυριακή η Ακράτα, που πέρασε χωρίς να “τσαλακωθεί” από την έδρα του σκληροτράχηλου Αετού Ρίου με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το “καλημέρα” (Σταυρόπουλος στο 4′) και το συγκεκριμένο τέρμα ήταν αρκετό, για να τους χαρίσει το 4ο εκτός έδρας “τρίποντο”. Από την άλλη, ο Αετός διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Χότζα στο 88′, το οποίο δεν κατοχυρώθηκε ως οφσάιντ.

Επικράτησε ένταση και τελικά ο Ζέρβας των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 90′. Ο Αετός Ρίου υπέστη ήττα, έπειτα από 2 σερί αήττητες αγωνιστικές και την μεγάλη νίκη επί των Καλαβρύτων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ: Τσάκας, Ζακυνθινός, Γκαρτζονίκας, Μάρκου, Σπανός (85΄Παρασκευόπουλος), Μπουλούμπασης (62΄ Πίκουλας), Μεταξάς, Ζέρβας, Χότζα, Στάμος, Γεωργίου (80΄ Μαρίνογλου)

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Εξαρχος (30΄ λ.τ. Δημόπουλος) Αποστόλου (80΄ Τσούρας), Χαλούλος

19.auto

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1 ΕΣΚΑ-Η ανήκει…
Cresta Posts Box by CP