Αναγέννηση Ψαθ.- Λέων Αλ. 2-0: «Καθάρισε την μπουγάδα» ο Φράγγος

0

Με πρωταγωνιστή το Νίκο Φράγγο η Αναγέννηση Ψαθόπυργου επικράτησε με 2-0 κόντρα στον Λέων Αλισσού, έμεινε άτρωτη για 4ο διαδοχικό ματς, αλλά παρέμεινε στην προτελευταία θέση της Α’ ΕΠΣΑ.

Βέβαια, από την 15η θέση που βρίσκεται μέχρι και την 10η θέση, στην οποία στρογγυλοκάθεται ο Απόλλων Αιγίου, απέχει μόλις μία νίκη, με την ζώνη του υποβιβασμού να μοιάζει «βομβαρδισμένο τοπίο», αφού 6 ομάδες ερίζουν για την παραμονή.

Ο Φράγγος βρήκε δίχτυα στο 43’, ενώ στο 71’ τροφοδότησε τον Μπάρδη, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στα μείον συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Σέρμπου των φιλοξενούμενων, για τον οποίο σας ενημερώσαμε χτες το βράδυ με εκτενές άρθρο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση Ψαθ. (Μαράτος): Τούφας, Μηλάτος, Στούπας, Γογγολίδης , Κωστόπουλος Κ., Ν. Μπαλής, Θ. Μπαλής ( λ.τ. 65΄ Γαρουφαλής), Κασσιάρας (73΄Παπαδόπουλος),Κωστόπουλος Π., Μπάρδης , Φράγγος.

Λέων Αλισσού (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Καλλιμάνης, Σέρμπος, Λαζανάς, Μ. Σιδέρης, Ρ.  Σιδέρης (λ.τ. 23΄ Τραχάνης), Χριστόπουλος, Λάτσης, Μιχαλόπουλος, Στουπάκης, Αλεξόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το απόφθεγμα "σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός" έχει…
Cresta Posts Box by CP