Ανακοίνωσε “Πίκολο”, φιλικά και 4 παίκτες από τις ακαδημίες

0

Ο Ατρόμητος Πατρών συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και ενισχύει το κέντρο του με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας των Ζαρουχλείκων.

Παράλληλα, προωθήθηκαν από τον Ατρόμητο Ζαρ./Πάτραι τέσσερις ελπιδοφόροι παίκτες, καθότι η φιλοσοφία του φετινού Ατρόμητου συνάδει με την ανάδειξη ταλέντων, μέσω της ομάδας. Ο λόγος για τους Τάκη Χρυσικό (γεννηθείς 1999), Νώντα Καρπέτα, Άγγελο Κόρδα και Νώντα Κατσαρό (γεννηθέντες το 2000).

Το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη θα δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών, τα οποία έχουν προγραμματιστεί ως εξής: 10/8 με ΠΑΟ Βάρδας στη Βάρδα. 12/8 με Εγλυκαδα εντός. 20/8 με Πανιώνιο/Αχιλλέα εντός. 24/8 με Παραλία στην Παραλία. 26/8 με Ριολο στον Ριόλο. 28/8 με Τσουκαλεικα εντός. 31/8 με Νίκη Προαστίου εντός. 3/9 με Πήγασο εντός. 7/9 με Θύελλα Πατρών στο “Φ.Αραβαντινός”. Η προετοιμασία ξεκινά στις 1/8 με αγιασμό και προπόνηση και παράλληλα θα μοιραστεί στους παίκτες αθλητικό υλικό, σετ προπόνησης κλπ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πήγασος Μπεγουλακίου συνεχίζει να διαμορφώνει το φετινό ρόστερ στην…
Cresta Posts Box by CP