Απόλλων Βίδοβας-Αστέρας Τσουκαλείκων 2-3: Κότσα ο “εξολοθρευτής”

0

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Αστέρας Τσουκαλείκων και παρέμεινε στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα σύνολο γεμάτο σταθερότητα, που διαθέτει πολλές δυνατότητες.

Ο Αντρέας Κότσα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού πέτυχε χατ τρικ (9′, 20′ με πέναλτι, 81′) και κράτησε όρθια την ομάδα του Αντώνη Σφυρή. Ο Απόλλων Βίδοβας ήταν μαχητικός, ισοφάρισε την πρώτη φορά με τον Ζάννι στο 16′ και την δεύτερη με τον Ανδρικόπουλο στο 60′, ωστόσο έμεινε άπραγος βαθμολογικά και βρίσκεται μία ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μαγκαφάς Τ.): Γεροντίδης, Α.Γκιώνης, Κόλλιας, Ι.Γκιώνης (5′ λ.τ. Μουρίκης), Μητσιώνης, Αγγελόπουλος, Τόγιας, Βρύνιας, Ανδρικόπουλος (84′ Μαρινόπουλος), Ζάννι, Σώζος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Σφυρής Αντ.): Τσουραμάνης, Κολαίτης, Κατριμπούζας, Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τζώλας, Τζάφα (72′ Βαζούρας), Πάντο, Σολωμός (72′ Παρασκευάς), Καραχάλιος, Κότσα (90′ Κανελλόπουλος)

panoutsopoulos

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το σαββατοκύριακο ξετυλίχθηκε το κουβάρι της 11ης αγωνιστικής στους 2…
Cresta Posts Box by CP