Αστέρας Τσουκαλείκων-Κρίνος 3-3: Δεν “πάτησε” κορυφή σε ματσάρα

0

Ο Αστέρας Τσουκαλείκων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των Θύελλας Πατρών και Φωστήρα Οβρυάς, αφού έμεινε στο 3-3 με τον Κρίνο.

Στο 6ο λεπτό ο Αμαρίλντο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 13′ ο Κότσα αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Στο 48′ ο Σολωμός έφερε το ματς στα ίσια, αλλά τα πανηγύρια κόπασαν άμεσα για τον Αστέρα με τον Κρίνο να προηγείται εκ νέου στο 52′ (Λαμπρόπουλος). Στο 65′ ο Σολωμός ισοφάρισε για δεύτερη φορά, αλλά ο Αγγελόπουλος στο 80′ έδωσε προβάδισμα στον Κρίνο για 3η φορά.

Ο Χότζα αποβλήθηκε στο 82′ και ο Κολαίτης έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του Αντώνη Σφυρή με κεφαλιά στο 91′. Στο 93′ ο Σολωμός σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ (Σφυρής): Μηνάς, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος (77’ Πάντο) , Κολαϊτης, Κατριμπούζας, Τζόλλας (63’ Κανελλόπουλος), Τζάφα (77’ Συνοδινός), Παρασκευάς, Καραχάλιος, Κότσα, Σολωμός

ΚΡΙΝΟΣ (Γαλαριώτης): Κοκκίνης, Αμαρίλντο (68’ Χότζα), Τζίφας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικόλας,Τζελάι,  Βαγγελάτος, Δημητρόπουλος (54’ Μπαρδούτσος),  Γαλαριώτης (75’ Γιάννι).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 12η αγωνιστικής της φετινής Β' κατηγορίας ήταν συναρπαστική, ιδίως…
Cresta Posts Box by CP