Αστέρας Τσουκαλείκων: 4-1 την Μιτόπολη στο ντεμπούτο Φ.Σχοινά

0

Γιορτές στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας θα κάνει ο Αστέρας Τσουκαλείκων, που επισφραγίζει την εξαιρετική του πορεία με νίκη στην τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση για το 2016.

Στο ματς που έριξε την αυλαία στην 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ο Αστέρας επιβλήθηκε με 4-1 επί του Κεραυνού Μιτόπολης στο ντεμπούτο του Φίλιππου Σχοινά στον πάγκο, που αντικατέστησε τον πετυχημένο Αντώνη Σφυρή, που δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 6΄χάρη σε τέρμα του Γ.Χριστόπουλου, αλλά ανέτρεψαν άμεσα την κατάσταση και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 3-1 (Γιαννακόπουλος 11′, Σολωμός 15′, Βαζούρας 34΄), για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Συνοδινός στο 77′.

Η σύνθεση του Αστέρα Τσουκαλείκων: Μηνάς, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κολαϊτης,  Κατριμπούζας, Βαζούρας (80’ Κανελλόπουλος), Παρασκευάς, Τζάφα,  Καραχάλιος (70’ Συνοδινός), Σολωμός (60’ Γραβάνης), Κότσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με το πέρας της 13ης αγωνιστικής, που ήταν και η…
Cresta Posts Box by CP