Ατρόμητος Πατρών: Ανακοίνωσε Τζελέπη και Χριστόπουλο

0

Την Παρασκευή ο Ατρόμητος Πατρών ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές του και στο ξεκίνημα αυτών δείχνει να δυναμώνει το νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ο Χρήστος Τζελέπης (κεντρική φώτο αριστερά του ο Κώστας Κυριακόπουλος, αντιπρόεδρος και δεξιά του ο πρόεδρος Νεκτάριος Σκόνδρας), που επί σειρά ετών αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πατρών θα φοράει τα “πορτοκαλί” από την ερχόμενη σεζόν, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Βασίλης Χριστόπουλος (στην κάτω φώτο, αριστερά του ο Ταμίας Πέτρος Σμυρλής και δεξιά του ο διευθύνων σύμβουλος και γραμματέας Αλέκος Μπογιάκγς), που έκανε αισθητή την παρουσία του φέτος με την φανέλα της Θύελλας Αιγίου, είναι γεννηθείς το 1996 και θα προσφέρει λύσεις στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Σκεπτικό της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο έμπειροι παίκτες και κάποιοι μικροί, οι οποίοι έχουν τα φόντα να σταθούν σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

χριστοπουλος ατρομητος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγες ημέρες ο Ίκαρος Πετρωτού, που φέτος ανέβηκε…
Cresta Posts Box by CP