Αφιέρωμα: Δυνατά ονόματα στην ερχόμενη Α’ ΕΠΣΑ!

0

Η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος στην Α΄κατηγορία θα είναι δραματική και για τους φιλάθλους άκρως θεαματική και ενδιαφέρουσα.

Με Παναιγιάλειο και Αχαϊκή να διαθέτουν «βαριά» φανέλα, ΑΠΣ Πάτραι, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Ατρόμητο Πατρών, Άρη Πατρών, Πανμοβριακό, Αετό Πατρών, αναγκασμένους να φτάσουν ψηλά και μία πλειάδα από συλλόγους, που «χτίζονται» με δυναμικό τρόπο, το προϊόν ανεβαίνει σκαλοπάτια.

Πάμε να δούμε τις πιο ηχηρές προσθήκες που ξεχωρίζουν στο μεταγραφικό προσκήνιο και αναμένεται να κάνουν την διαφορά για τις ομάδες τους.

Από πού να αρχίσεις

Πολλοί ποδοσφαιριστές με υψηλές παραστάσεις και ικανότητες θα κοσμήσουν τα γήπεδα της Α΄κατηγορίας τη νέα χρονιά.

Ο Παναιγιάλειος απέκτησε τους Γκάτση και Μπούνα, που θα είναι ηγέτες στη νέα προσπάθεια για επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Επίσης ο Χριστόπουλος έρχεται από σεζόν με Διαγόρα και Πανμοβριακό, ο
Τσίμπιτσης θα βοηθήσει, ενώ στην άμυνα επέστρεψε και ο Τάκης Παπαδόπουλος.

Η Αχαϊκή εντυπωσίασε με την ανακοίνωση του Δημητρακόπουλου, πρώτου σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα με το Πάτραι. Πολύ καλές μεταγραφές και οι Γεωργόπουλος, Πυρρής και Αναγνωστόπουλος.

Ο Πανμοβριακός έχει υψηλές βλέψεις και είναι λογικό αυτό, αφού απέκτησε τους Κυριαζόπουλο και Σπανό από Ατρόμητο Πατρών, όπως και τον Φωτόπουλο της Δόξας Παραλίας.

Ο ΑΠΣ Πάτραι έντυσε στα «πράσινα» τους Αλέξανδρο Ραμαντανη, Θόδωρο Μιχαηλίδη και Μιχάλη Σπανό, ενώ ο Ατρόμητος Πατρών ξεκίνησε δυναμικά με Νίκο Γραμματικόπουλο.

«Διαμάντια» στα ρηχά

Οι ομάδες τους δύσκολα θα πάνε για πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα θα αποτελέσουν γρίφο για δυνατούς λύτες. Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αλλάζει στυλ, αλλά οι προσθήκες των Μανθόπουλου και Βασιλόπουλου δεν περνούν απαρατήρητες, ενώ o Πήγασος έκανε την «φασαρία» του με τον Σωτήρη Μικελάτο.

Η Δόξα Παραλίας κινήθηκε μεθοδικά, αλλά οι Νικολόπουλος, Μπινιέρης και Σπυρόπουλος είναι ποιοτικές προσθήκες, όπως και του Νίκου Ανδριέλου, που θα ηγηθεί της άμυνας του νεοφώτιστου Αχαιού Σαραβαλίου.

Τέλος η Αιγείρα/Ακράτα θα στηριχθεί στους πολύπειρους Νίκο Ιωάννου και Ανδρέα Μούτσα, ενώ με ένα χρόνο εμπειρίας από Γ΄Εθνική επιστρέφουν στις τάξεις της Νίκης Προαστίου οι Καταβάτης, Δημόπουλος και Ξύδης.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άλλη μία ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινάει σήμερα και στη μάχη των…
Cresta Posts Box by CP