Αφιέρωμα: Μία Γ΄ Εθνική γεμάτη από ‘αστέρια’

0
Όπως ανάρτησε σε ένα εκτενές άρθρο το μπασκετικό σάιτ basketblog.gr η ερχόμενη Γ΄Εθνική και ειδικά ο 1ος όμιλος του Νότου, όπου μετέχουν οι ομάδες της Αχαϊας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες με αστέρες, που αποτελούν πολυτέλεια για την κατηγορία.

Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας σωματεία, που με τις κινήσεις τους παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Αχαγιά ΄82 τάραξε τα λιμνάζοντα νερά αυτήν την εβδομάδα, αφού ανακοινώθηκε ο επαναπατρισμός του Άγγελου Τσάμη, ενώ πολύ δυνατές θεωρούνται και οι προσθήκες των Ανδρέα Βουρνά και Δημήτρη Λυμπέρη, που έχουν παραστάσεις από ανώτερο επίπεδο και αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στους “ερυθρόλευκους”.

Η Ακράτα απέκτησε τον Γιάννη Σίνη και τον σεσημασμένο σκόρερ Σωκράτη Γκιζογιαννη, ενώ κομβικές κρίνονται και οι ελεύσεις των Γκόβα και Αμβραζή, που δυναμώνουν αισθητά τους “κιτρινόμαυρους”. Μια χαρά τα πάνε μέχρι ώρας και οι νησιώτες στον ΝΕΟΛ, που ανέβηκε για πρώτη φορά ως πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και προσέθεσε στο ρόστερ τους Σίμο Ιωακειμίδη και Αλέξανδρο Σαρικά, ενώ “γεμάτες” σεζόν στην Γ΄Εθνική με τον Έσπερο έχει ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, που μετακόμισε στο Ληξούρι.

Φώτσης, Γκαγκαλούδης και δεν συμμαζεύεται…

Ο Ηλυσιακός ανέβηκε στην Γ΄Εθνική μέσω ανακατατάξεων και έτσι ο Αντώνης Φώτσης θα ηγηθεί της ιστορικής ομάδας, οπότε θα είναι “κόσμημα” για το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετέβη στο Αιγάλεω και θέλει να το οδηγήσει στην άνοδο, με τους Γκίνη, Καράβολα, Λεκάκη και Ντακούλια να αποτελούν άξιους συμπαραστάτες για την προσπάθεια που θα καταβάλλει το “Σίτι”.

Πολύ καλές κινήσεις έκανε και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, αφού ενέταξε στο ρόστερ του τον Δημήτρη Κατιάκο και τον Νίκο Πέττα, δύο παίκτες έμπειρους με αξιόλογη πορεία στο επαγγελματικό μπάσκετ. Έτσι οι “μπλε” με τον Μάριο Δεσποτάκη στην τεχνική ηγεσία αναμένεται να ‘χτίσουν΄ ένα σκληροτράχηλο ρόστερ, ικανό για μεγάλα πράγματα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινάει την Δευτέρα 20/8 και η προετοιμασία για το Ζαβλάνι/Αίας,…
Cresta Posts Box by CP