Αφιέρωμα στην Γ’ ΕΠΣΑ: Στα υπόγεια είναι η θέα

0
Πολύς κόσμος έχει «αγκαλιάσει» την Γ΄κατηγορία και οι 2 όμιλοι περικλείουν δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες, καθότι κάθε αγωνιστική επιφυλάσσει εκπλήξεις και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, που κόβουν την ανάσα.

Στον λάκκο των λεόντων

Ο 1ος όμιλος της Κάτω Αχαΐας είναι αρκετά δυναμικός και πολλοί σύλλογοι διεκδικούν σημαντικούς στόχους.

Ο Ίκαρος Λακκόπετρας επανήλθε στις επάλξεις μετά από χρόνια αδράνειας και η επανεκκίνηση είναι σούπερ. Ο Παύλος Μητρόπουλος «έχτισε» ρόστερ με βάθος και ποιότητα και η ιστορική ομάδα έχει βάλει πλώρη για την απευθείας άνοδο, όντας στην 1η θέση χωρίς ήττα (16-2-0) και με 2 γκολ παθητικό. Σοβαρή και η Γαλήνη, που είναι στο -3 και βάζει πίεση στον Ίκαρο με 15-2-1.

Από εκεί και πέρα, ο Πείρος Ισώματος αποπνέει σταθερότητα με τον Νίκο Αθανασακόπουλο να «δουλεύει» ταλαντούχα παιδιά, ο Αστέρας Λεοντίου παρότι νεοσύστατος έχει εδραιωθεί στα πλέι-οφ και ο Ωλενιακός έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά και πολύ ταλέντο.

Ατρόμητος Ζαρουχλείκων, Κρίνος και Μετόχι κάνουν αγώνα δρόμου για την 5αδα, σκληροτράχηλος είναι ο Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων, ενώ η Δόξα βάσει ρόστερ μπορούσε να είναι πιο ψηλά, όπως και η Α.Ε. Ροϊτίκων. Η Νεάπολη παίζει για πρώτη φορά και το κλίμα είναι οικογενειακό, ενώ ο Ρωμανός έχει πολλούς νέους αθλητές και του λείπει εμπειρία.

Στον αστερισμό της Φλόγας

Στον 2ο όμιλο της Αιγιαλείας η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου δεσπόζει με 17στα17 και έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της.

Η Αυτόνομη κάνει κουμάντο στην 2η θέση, ενώ ο Άτλας είναι η ευχάριστη έκπληξη και διαθέτει εξαιρετικό σύνολο με παίκτες με παρόν και μέλλον. Ο Πυρσός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρόν στα πλέι-οφ, και από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Προοδευτική Πατρών και ΑΕ Αιγίου για την 5η θέση.

Σκεπαστό, Παναχαϊκή 2014 και ΑΕ Αρόης το παλεύουν, με Κώστα Κραβαριώτη και Θόδωρο Πατρώνη να δουλεύουν μεθοδικά στις ομάδες της Πάτρας, ενώ ΑΕΚ Πατρών, Σπάρτακος και Κεραυνός Σελιανιτίκων δεν παρουσιάζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο αρχηγός του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Διονύσης Ζαφειρόπουλος και ο…
Cresta Posts Box by CP