Αχαιός Σαρ.- Τριταιϊκός 1-2: “Καθάρισαν” Παπασπυρόπουλος και Τσάμης

0

Σπουδαίο “διπλό” κατέβαλλε ο Τριταιϊκός, που πέρασε από το “Κ.Ζάρρας” ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Αχαιό Σαραβαλίου με 2-1.

Ο Γιάννης Παπασπυρόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Βύρωνα Καραβία στο 22′ και ο Π.Φραντζής ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 33′. Ο Ανδρέας Τσάμης (νέο απόκτημα από τον Κεραυνό Μιτόπολης), που έγινε και πατέρας χθες το απόγευμα “χτύπησε” στο 74′ και χάρισε στον Τριταιϊκό την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ.Ξυπολιάς): Ν. Μπρούλιας, Σωτηρόπουλος Α.Κ., Ζαφειρόπουλος, Μπακόπουλος, Τεμπονέρας, Σωτηρόπουλος Α.Ζ., Μπρούλιας (59΄ Γρουζής).Κασπίρης, Θεοδωρόπουλος (72΄ Δημόπουλος), Π.Φραντζής, Ν.Φραντζής, Κ.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ (Β.Καραβίας): Μαργαλιάς, Χριστόπουλος, Β.Καραβίας, Τασιόπουλος, Τσάμης, Βγενόπουλος (46΄ Μπαζάρογλου), Θεοδωρακόπουλος, Κατριμπούζας (83΄ Ράικος), Στεργιόπουλος, Παπασπυρόπουλος (77΄ Φραγκούλης), Ασημακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ήταν ο μεγάλος νικητής όχι μόνο στο…
Cresta Posts Box by CP