Α’ ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές των 8 αναμετρήσεων της 27ης στροφής

0

Η 27η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στην κορυφή δεν υπήρξαν βαθμολογικές ανακατατάξεις, ενώ στην ζώνη του υποβιβασμού το κομφούζιο καλά κρατεί.

Πάμε να δούμε μέσα από το περισκόπιο του topikonews.gr τους MVP των 8 αναμετρήσεων, σε ένα αφιέρωμα που πιστεύουμε θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΑΧΑΪΚΗ- ΠΗΓΑΣΟΣ 6-0

Δύσκολα θα βρεις παίκτη που να υστέρησε στο συγκεκριμένο ματς για την Αχαϊκή, που ήταν ισοπεδωτική κόντρα στον Πήγασο. Ο Τάσος Καρράς όμως πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα, οπότε δικαίως αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των «καναρινιών».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ  3-2

Ο Δημήτρης Μανθόπουλος γλίτωσε από τα χειρότερα τον Ατρόμητο και τον κράτησε όρθιο στο κυνήγι του τίτλου, αφού σκόραρε στο 72’ και έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Σάκη Πεφάνη, που δυσκολεύτηκε αφόρητα από την μαχητική Αναγέννηση Ψαθόπυργου.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ  1-2

Ο Βελισσάριος Ρατσιάτος χάρισε το «διπλό» στην Θύελλα Πατρών, που ανανέωσε την παρουσία της στην ερχόμενη Α’ κατηγορία, έπειτα από τη νίκη μέσα στην έδρα του Λέοντα. Ο αριστερός μπακ των φιλοξενούμενων είχε γενικά μεστή παρουσία και το γκολ αποτέλεσε την επιβράβευση για την εμφάνισή του.

ΑΚΡΑΤΑ- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ  1-4

Είχε καιρό να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο, αλλά απέδειξε στον Άγγελο Κωνσταντινόπουλο ότι αποτελεί σταθερή αξία και ένα έμπειρο ρολίστα για κάθε ομάδα. Ο λόγος για τον Σπύρο Αβράμη, που άνοιξε το δρόμο της νίκης στην Ακράτα και πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 36’, για να δώσει ξανά το προβάδισμα στον Πανμοβριακό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  0-2

Ο Μπίσα αποτελεί τον παίκτη έκπληξη στην φετινή εντυπωσιακή πορεία των «πολεμιστών» και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αιγίου έδειξε και πάλι την κλάση του, αφού σκόραρε στο 45’ και έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  1-3

Ο Καραμήτσος σκόραρε εις διπλούν στο δύσκολο παιχνίδι της Θύελλας Αιγίου στην έδρα της Δόξας Παραλίας και αυτό από μόνο του τα λέει όλα, αφού οι Αιγιώτες πήραν το ντέρμπι παραμονής και πλησίασαν την σωτηρία. Ο Καραμήτσος άνοιξε το σκορ στην αρχή του ματς και «κλείδωσε» το «διπλό», σκοράροντας εκ νέου στις καθυστερήσεις.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ  2-4

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Διαγόρας Βραχνείκων στο ματς με τον Άρη Πατρών και πολλοί παίκτες του Θόδωρου Πατρώνη θα μπορούσαν να καταλάβουν το ρόλο του πρωταγωνιστή. Βέβαια, ο Αντρέας Λαζανάς ήταν το κάτι άλλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα, «έφτιαχνε» το παιχνίδι του Διαγόρα και σκόραρε στο 77’, πετυχαίνοντας εξαίσιας ομορφιάς τέρμα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ  2-1

Ο Νεκτάριος Μπερτσιάς σκόραρε στο 13’ και άνοιξε το δρόμο προς την επιτυχία του αδιάφορου κατά τα άλλα Κεραυνού, που προς τιμήν του παίζει όλα τα ματς στα ίσια χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν. Έκανε τη διαφορά στο κέντρο, ηρεμούσε το παιχνίδι των γηπεδούχων και βοήθησε ουσιαστικά με την εμπειρία του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
1ος ΌΜΙΛΟΣ Η έναρξη του δεύτερου γύρου στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η επεφύλαξε…
Cresta Posts Box by CP