Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 2ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 2η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από topikonews.gr και matchnews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Νίκος Τσιακμάς (Απολλωνιάδα): Η Απολλωνιάδα δεν ήταν ανταγωνιστική όσο μπορούσε με αντίπαλο την ΕΑΠ, που πέρασε εύκολα από την Περιβόλα. Απαρατήρητη όμως δεν περνάει η εμφάνιση του Τσιακμά, που σημείωσε 28 πόντους και 6 τρίποντα!

«2»: Άγγελος Πίκιος (Σφήκα Αμαλ.): Η Σφήκα έκανε το 2Χ2 στο εντός έδρας με την Γαλήνη και ο Άγγελος Πίκιος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με 24 πόντους και 4 τρίποντα, όντας ο κορυφαίος των Ηλείων.

«3»: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (ΕΑΠ): Η ΕΑΠ είχε αρκετούς παίκτες σε καλό βράδυ στο «2» επί της Απολλωνιάδας, αλλά ο Διαμαντόπουλος ηγήθηκε στο σκοράρισμα, τελειώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους και 4 τρίποντα.

«4»: Διονύσης Μπονίκος (ΑΓΕΖ): Η ΑΓΕΖ πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ολυμπιονίκη και ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ Διονύσης Μπονίκος ήταν καταλυτικός για το ροζ φύλλο με 18 πόντους.

«5»: Γιάννης Σίνης (Αίολος Αγυιάς): Ο υψηλόσωμος σέντερ του Αίολου Αγυιάς έκανε την διαφορά απέναντι στην Ολυμπιάδα με 16 πόντους και 1 τρίποντο και οι «μπλε» πήραν την πρώτη νίκη τους για φέτος.

Ο 6ος παίκτης: Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας 2014): Με 21 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ασταμάτητος για την άμυνα του Παναχαϊκού και η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη απέσπασε το παρθενικό ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής: Νίκος Θεοδόσης (ΑΓΕΖ): Ήταν πολύ σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιονίκη, αφού ΑΓΕΖ και Ολυμπιονίκης θα δώσουν μάχη για την παραμονή και τα μεταξύ τους παιχνίδια παίζουν ρόλο. Άριστο «διάβασμα» από τον Θεοδόση και μεγάλο «δίποντο» οι νησιώτες.

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθεί και σήμερα η στήλη μου,…
Cresta Posts Box by CP