Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 5ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 5η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από topikonews.gr και matchnews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Χρήστος Καφέζας (Προμηθέας 2014): Η ομάδα Νέων του Προμηθέα έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, κερδίζοντας δίκαια τον ποιοτικό Αίολο Αγυιάς με 81-68 και ο Καφέζας ήταν «άπιαστος» με 29 πόντους, 2 τρίποντα και μεστή εμφάνιση.

«2»: Μάκης Χατζής (Ολυμπιονίκης): Στην παράταση πήρε την βαθμολογική ανάσα ο Ολυμπιονίκης, που έριξε στο καναβάτσο τον Ήφαιστο Αιγίου στην Αρχαία Ολυμπία. Ο πατρινός γκαρντ «ανεβαίνει» στην θέση 2, κάνοντας το καλύτερο του παιχνίδι, συμβάλλοντας παράλληλα στο να έρθει η σπουδαία επιτυχία. Τελείωσε το ματς με 18(3).

«3»: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (ΕΑΠ): Είναι φοβερός μέχρι ώρας και παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά σταθερότητα και πατήματα, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι της ΕΑΠ. Η Γαλήνη ζόρισε τους γηπεδούχους, αλλά οι 21 πόντοι (3 τρίποντα) του «Διαμαντό» ήταν καθοριστικά στοιχεία για το 5Χ5.

«4»: Χριστόφορος Βαγγέλης (Αραχωβίτικα): Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ έκανε αρκετά καλό παιχνίδι στη νίκη επί του Παναχαϊκού και τα Αραχωβίτικα απέσπασαν την παρθενική νίκη τους. Ο Βαγγέλης πέτυχε 16 πόντους και ήταν «πηγή κινδύνου» για την ομάδα του Κώστα Χουντή, που δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

«5»: Θανάσης Νικολόπουλος (Σφήκα Αμαλιάδας): Η εμπειρία του Νικολόπουλου ήταν καθοριστική στο να περάσει με νίκη από το Αίγιο η Σφήκα, λυγίζοντας με ανατροπή τον εκεί Κεραυνό. Ο «Νικολό» σημείωσε 23 πόντους και οδήγησε επιθετικά το σύνολο του Βασίλη Νιπεργιάλη.

Ο 6ος παίκτης: Αλέξανδρος Κουτσούκος (Έσπερος ΑΟΠΑ): Με 20 πόντους και φοβερό παιχνίδι έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Έσπερο, που πήρε την 4η νίκη του, περνώντας αλώβητος από την έδρα της ΑΓΕΖ.

Ο προπονητής: Γιάννης Ελευθεριάδης (Προμηθέας 2014)Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Προμηθέας 2014 επί του ισχυρού Αίολου Αγυιάς και η καθοδήγηση από τον πάγκο ήταν άψογη, αφού η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο στα ντέρμπι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 5η στροφή στην Ά2 ΕΣΚΑΗ και ο…
Cresta Posts Box by CP