Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 6ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 6η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από topikonews.gr και matchnews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Γιώργος Αγγελακόπουλος (Αίολος Αγυιάς): Η ομάδα του Αίολου Αγυιάς έκανε περίπατο στην Αλεξιώτισσα επί του Έσπερου (72-42) και ο Αγγελακόπουλος έκανε άριστο ματς με 19 πόντους και 3 τρίποντα στην καλύτερη εμφάνιση του για φέτος.

«2»: Γιάννης Ντούλες (Κεραυνός Αιγίου): Την 2η νίκη του απέσπασε ο Κεραυνός, που λύγισε με ζόρι τον Παναχαϊκό και ο πατρινός σούτινγκ γκαρντ έκανε ακόμα ένα μεστό ματς με 14 πόντους (3) και κρίσιμα εύστοχα σουτ.

«3»: Φώτης Παπαφωτίου (Απολλωνιάδα): Ο νεαρός αθλητής που βρίσκεται και τον Απόλλωνα Πατρών ήταν ασταμάτητος στο 58-53 της Απολλωνιάδας εις βάρος του Ολυμπιονίκη. Τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους και 3 εύστοχα σουτ από τα 6.75

«4»: Περικλής Κουρουπάκης (Προμηθέας 2014): Οι Νέοι του Προμηθέα πέρασαν από το κλειστό της ΕΑΠ και την ανάγκασαν στην πρώτη ήττα της, ενώ παράλληλα βρίσκονται στην κορυφή. Ο Κουρουπάκης ήταν κομβικός με 21 πόντους.

«5»: Σωκράτης Μαναβόπουλος (Σφήκα Αμαλιάδας): Η Σφήκα συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με 5 νίκες μαζί με ΕΑΠ και Προμηθέα 2014 και ο έμπειρος σέντερ ήταν χάρμα ειδέσθαι και αυτήν την αγωνιστική. Η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε να τον σταματήσει και ο «Μαναβό» έκανε πάρτι στην ρακέτα με 29 πόντους.

Ο 6ος παίκτης: Λεωνίδας Κολιός (Προμηθέας 2014): Μαζί με τον Κουρουπάκη και ο Κολιός ήταν «λίρα εκατό» στη νίκη επί της ΕΑΠ. 12 πόντου με 4 τρίποντα και γενικότερα σταθερός σε απόδοση, δίνοντας πολύτιμη βοήθεια.

Ο προπονητής: Γιάννης Ελευθεριάδης (Προμηθέας 2014): Μετά τον εύκολο «1» επί του ισχυρού Αίολου Αγυιάς, ο Προμηθέας 2014 πήρε το σκαλπ της ΕΑΠ, που μετρούσε 5στα5. Γιάννης Ελευθεριάδης και παίκτες κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν πέρασε χθες το γκολ γκολ Τουρκίας-Ισλανδίας και μείναμε με…
Cresta Posts Box by CP