Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι MVP των 6 αναμετρήσεων της 2ης στροφής

0
Ολοκληρώθηκε και το 2ο κομμάτι στο παζλ της τρέχουσας Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και το topikonews.gr θα επιχειρήσει να σας παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές των 6 αναμετρήσεων.

ΑΙΓΕΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ- ΚΡΗΝΗ ’97  54-64

Ο Νίκος Πετούσης ήταν εξαιρετικός και με την εμπειρία του έδωσε πολλά στο ροζ φύλλο της πατρινής ομάδας στην έδρα του Αιγέα. Τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 2 τρίποντα και γενικότερα ήταν μεστός στο παιχνίδι του.

ΣΕΦΑ- ΑΓΥΙΑ 78-68

Η ομάδα της Ανδραβίδας έκανε το 2 στα 2 και ο Μιχάλης Γλύνης ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας 17 πόντους με 3 τρίποντα, δίνοντας λύσεις στο συγκρότημα του Κουκουζέλη, που συνεχίζει με το απόλυτο. Καλή παρουσία είχαν βέβαια και οι Τόγιας και Κορακιανίτη

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΝΕΠ  54-58

Ο Ι.Σπυριδωνίδης πέτυχε τους 24 από τους 58 πόντους της ΝΕΠ και σημείωσε 4 σουτ έξω από την γραμμή των 6.75. Πραγματικά ασταμάτητος στην 2η νίκη της ΝΕΠ στο πρωτάθλημα.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ 60-57

Ο πρώην παίκτης της Απολλωνιάδας, Αζής, ήταν ασταμάτητος και έκανε δουλειά στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι 18 πόντοι και η ενέργεια που έβγαλε τον καθιστούν κορυφαίο παίκτη στην 1η νίκη της ομάδας του Παναγιώτη Κατσούπη.

ΝΙΚΗ ΠΡ.- ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ 57-53

Ο Πέτρος Μανωλιουδάκης αποκτήθηκε από την ΑΕ Προαστίου, για να σκοράρει ανελλιπώς, όντας ο πρώτος σκόρερ στην περυσινή Α2. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα, αφού έκανε ζημιά στον Πανωλενειακό με 18 πόντους και έτσι η Νίκη συνεχίζει ακάθεκτη με 2Χ2.

ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ ΠΑΟΚ 56-49

Ο Ηλίας Ντεντόπουλος διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα και στη μεγάλη επικράτηση του Κρόνου επί του Προφήτη Ηλία ήταν καταιγιστικός με 15 πόντους και 2 τρίποντα, οδηγώντας το σύνολο των Παστού και Τερζή στο 2στα2.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 2η αγωνιστική της…
Cresta Posts Box by CP