Β΄ΕΠΣΑ: Νίκες για Φαραϊκό, Εγλυκάδα- Οι προβλέψεις για την 7η αγωνιστική!

0
Άνοιξε σήμερα η αυλαία στην 7η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας με μόλις 4 αναμετρήσεις και αύριο ακολουθεί το «κυρίως μενού», όπου το topikonews.gr θα επιχειρήσει να δώσει εκτιμήσεις, αναλύοντας τις αναμετρήσεις.

Στα σημερινά ματς ο Φαραϊκός διεύρυνε το νικηφόρο σερί του, κερδίζοντας τον Απόλλων Βίδοβας και διατηρείται στην κορυφή του 1ου ομίλου, ενώ ο Απόλλων Εγλυκάδος επικράτησε εύκολα επί του Ρωμανού. Η Δόξα Ελαιώνα ξεπέρασε το εμπόδιο του Κεραυνού Σελιανιτίκων, ενώ στα Καλάβρυτα η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον σκληροτράχηλο Αστέρα Τέμενης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Φαραϊκός- Απόλλων Βίδοβας 2-0

18/11

Λιμνοχώρι- Σταροχώρι (Λακκόπετρας-15:00- Πολυγένης): Το Λιμνοχώρι διαθέτει περισσότερες λύσεις σαν ρόστερ, αλλά το Σταροχώρι παλεύει όλα τα παιχνίδια και δύσκολα το καταβάλλεις. 1 με επιφύλαξη.

Αχαιός Σαρ.- Ροίτικα («Κ.Ζάρρας»-15:00- Κουτρουμάνης): Ο Αχαιός θέλει να επανέλθει στις νίκες και τα Ροίτικα δείχνουν να αναζητούν σταθερότητα, έχοντας δείξει θετικά και αρνητικά στοιχεία μέχρι ώρας. Λογικά 1.

Ατρόμητος Λάππα- Πείρος Ισώματος (Λάππα-15:00- Τηλιγάδας): Ο Ατρόμητος Λάππα είναι το φαβορί και θα επιδιώξει τη νίκη, για να διατηρηθεί στα ψηλά. Ο Πείρος έχει βελτιωθεί και η νίκη επί της Προοδευτικής με 4-0 δεν ήρθε τυχαία. 1.

Προοδευτική- Ωλενιακός («Α.Κάνιστρας»- 15:00- Μέρμηγκας): Δεν ήταν θετική η παρουσία της Προοδευτικής με τον Πείρο, αλλά πάντα παίζει με άγνοια κινδύνου και τα δίνει όλα. Ο Ωλενιακός αναζητά σταθερότητα, αφού το ταλέντο περισσεύει και έχει τύχη για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Χ2.

Καμίνια- Λέων Αλισσού (Μαζαράκι- 15:00- Παλαιολόγος): Τα Καμίνια βρίσκουν ρυθμό και αγνοούν την ήττα εδώ και καιρό. Ο Λέων δείχνει ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο και ως ώρας δεν εμπνέει σταθερότητα, αν και το ρόστερ του είναι ποιοτικό. 1Χ.

Αστέρας Μιντιλογλίου- Ίκαρος Πετρωτού (Μιντιλογλίου- 15:00- Ντάβλα): Ο Αστέρας παραμένει αήττητος και το νεανικό σύνολο του Θ.Λαμπρόπουλου τα πηγαίνει περίφημα. Ο Ίκαρος πήρε τεράστιας σημασίας «διπλό» με το Σταροχώρι και έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Χ.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ρωμανός- Απόλλων Εγλυκάδας 0-3

18/11

Πετεινοί- Δόξα Πατρών («Α.Κάνιστρας»- 10:00- Μιχαλόπουλος): Οι Πετεινοί άνοιξαν λογαριασμό και μάλιστα κόντρα στα Ψηλαλώνια και λογικά δεν θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Δόξα. 1.

Πυρσός- Παναχαϊκός (Ζαρουχλείκων- 10:00- Σπυρόπουλος): Ο Παναχαϊκός μετράει μόνο νίκες στα ντέρμπι και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση. Ο Πυρσός έκανε την πρώτη του νίκη με την Δόξα, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρει κάτι από το σύνολο του Σουλίου. 2.

ΑΠΟ Αρόης- Ολυμπιακός Πατρών (Αγυιάς- 10:00- Τσιρίνης): Ο ΑΠΟ Αρόης είναι ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ στον 2ο όμιλο, αλλά όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Προέρχεται από 2 μεγάλες νίκες με Περιβόλα και Γαλήνη και θέλει να διευρύνει το σερί του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερες λύσεις. 1.

Ηρακλής Πατρών- Γαλήνη (Αγυιάς- 12:15- Παπαδόπουλος): Μεγάλο ντέρμπι και αμφίρροπο παιχνίδι. Δύο καλές ομάδες του ομίλου, με τον Ηρακλή να βρίσκεται στην κορυφή, παρά την πρώτη του ήττα από τον Παναχαϊκό και την Γαλήνη να θέλει νίκη, προερχόμενη από 2 σερί αποτυχίες. Κάθε πρόβλεψη κρίνεται επισφαλής. 12.

Ψηλαλώνια- Πολύτεκνος (Ζαρουχλείκων- 12:15- Καραβασίλης): Τα Ψηλαλώνια υπέστησαν ήττα από τους Πετεινούς και ο Πολύτεκνος μετράει 2 σερί ισοπαλίες, ενώ παραμένει άτρωτος. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Χ2.

Αχαϊκός- Περιβόλα («Κ.Ζάρρας»- 12:15- Σακελλαρίου): Ο Αχαϊκός παραμένει αήττητος για 4 διαδοχικά ματς και δείχνει σκληροτράχηλη ομάδα. Η Περιβόλα επανήλθε αγχωτικά στις νίκες με τον Ολυμπιακό (2-1) και θέλει εκ νέου επιτυχία, για να παραμείνει στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Χ2.

 

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Δόξα Ελαιώνα- Κεραυνός Σελιανιτίκων 3-0

Καλάβρυτα- Αστήρ Τέμενης 1-1

18/11

Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων- Αυτόνομη Π.Ο. («Α.Κάνιστρας»- 12:15- Ταξιάρχης): Ο Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων το παλεύει, αλλά μέχρι ώρας δεν παίρνει αποτελέσματα. Η Αυτόνομη έκανε μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα Αιγίου και θέλει να πάρει το ματς, για να έχει αντίκρισμα το «τρίποντο» ενάντια στην ομάδα του Αιγίου. 2.

Φλόγα Κ.Καστριτσίου- Κεραυνός 2016  (Ρίου- 12:15- Τάγαρης): Δύσκολο παιχνίδι για την Φλόγα, αφού ο νεανικός Κεραυνός δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Αρνητικό δεδομένο ότι δεν διαθέτει εμπειρία, που είναι χρήσιμη σε τέτοια κατηγορία. 1Χ.

Αργυρά- Αιγείρα/Ακράτα (Προαστίου- 15:00- Αθανασόπουλος): Μεγάλο ντέρμπι και αναμφίβολα αμφίρροπη μάχη. Η Αργυρά είναι σταθερή ομάδα, με αρχή, μέση και τέλος, ενώ η Αιγείρα/Ακράτα έχει θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ότι και να δούμε δεν θα μας κάνει εντύπωση. Χ2.

Απόλλων Αιγίου- Άνω Καστρίτσι (Ροδιάς- 15:00- Παπαχρήστος): Ο Απόλλων Αιγίου ηττήθηκε από την Αυτόνομη και σε νέα αποτυχία θα χάσει έδαφος, όσον αφορά στις πρώτες θέσεις. Το Άνω Καστρίτσι είναι μία νέα ομάδα, που στοχεύει στο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και παρά την ήττα από τον Αετό Ρίου ήταν θετικό το πρόσημο. 1 με επιφύλαξη.

Αετός Ρίου- Φλόγα Ροδιάς (Ρίου- 15:00- Ασπρουλόπουλος): Ο Αετός μετράει 4 στα 4 και δείχνει ποιοτικός και σταθερός. Η Φλόγα είναι δυνατή ομάδα, που δύσκολα δέχεται γκολ και μπροστά διαθέτει έμπειρους παίκτες. Ματς που έχει πολύ ισοπαλία. Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 9η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας περιείχε σπουδαία ντέρμπι κορυφής…
Cresta Posts Box by CP