Β΄ΕΠΣΑ: 28 πρόσωπα που ξεχώρισαν στον 2ο όμιλο!

0
Το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας είχε σασπένς, δυνατά παιχνίδια και πολλές συγκινήσεις και ιδίως ο 2ος όμιλος της Πάτρας έκλεψε την παράσταση.

Πάμε να δούμε τα 28 πρόσωπα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, μέσα από το μικροσκόπιο του topikonews.gr.

Υ.Γ.: Το άρθρο δεν σημαίνει κάτι και σίγουρα έχουν μείνει εκτός πρόσωπα που είχαν σταθερή πορεία και ρόλο. Ενδέχεται να έχει ξεχαστεί κάποιος, αλλά δεδομένα δεν υπάρχει σκοπιμότητα.

1) Τάσος Τασιόπουλος (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Ο Ηρακλής κατέκτησε την κορυφή και την απευθείας άνοδο και ο Τασιόπουλος ήταν καθοριστικός, πετυχαίνοντας γκολ σε κρίσιμα παιχνίδια. Από στόπερ που τον είχαμε συνηθίσει, τοποθετήθηκε στην επίθεση και η επιλογή κρίνεται επιτυχής.

2) Γιώργος Σύρος (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των «λύκων», έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και ήταν σημείο σταθερότητας και αναφοράς. Το «χρυσό» γκολ στην τελευταία στροφή των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Εγλυκάδας χάρισε στην Αρόη την άνοδο και ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

3) Δημήτρης Φραγκούλης (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Άλλη μία σεζόν με σταθερή πορεία για τον Φραγκούλη, που μετά από τον Τριταιϊκό κατέκτησε την άνοδο και με τον Ηρακλή. Τα στοιχεία του ήταν απαραίτητα στο παιχνίδι του Γηραιού και η εμπειρία του χρήσιμη.

4) Χρήστος Μαργαλιάς (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ)

Από τους καλύτερους γκολκίπερ στην κατηγορία. Από τον Πανμοβριακό ήρθε στον Πολύτεκνο και η ποιότητα του ήταν εμφανής. Εξαιρετική επιλογή κάτω από τα γκολποστ και ο Πολύτεκνος είχε το κεφάλι του ήσυχο, φτάνοντας φυσικά μέχρι τα πλέι-οφ.

5) Γιώργος Κατριμπούζας (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Άλλο ένα παιδί που γνωρίζει από έξω και ανακατωτά τα λημέρια της Β΄κατηγορίας και μετά τον Τριταιϊκό άφησε το στίγμα του στην μεσαία γραμμή του Ηρακλή Πατρών. Φιλότιμος παίκτης με καλά στοιχεία και σε κάθε παιχνίδι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

6) Διονύσης Βεργίνης (ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ)

Αρκετά τα γκολ του Βεργίνη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις, σε μία εξαιρετική χρονιά για τον Παναχαϊκό, που κέρδισε την απευθείας παραμονή. Από τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας από το Σούλι.

7) Κωνσταντίνος Ντίνος (ΠΕΤΕΙΝΟΙ)

Ένας από τους πολλούς πιτσιρικάδες των Πετεινών. Πέτυχε πολλά γκολ και γενικότερα ήταν σημείο αναφοράς του συλλόγου, που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και παρέμεινε στην κατηγορία χωρίς πλέι-άουτ.

8) Αργύρης Τακουμάκης (ΑΧΑΪΚΟΣ)

Ερχόμενος στην ομάδα του Γιάννη Ψαρρά από τον Πήγασο και μεγαλύτερη κατηγορία είχε τα φόντα να δώσει πολλά με την εμπειρία και τα στοιχεία του στο νεανικό σύνολο. Μεστός στις παρουσίες του την φετινή σεζόν και κομβικός στην «σωτηρία» του Αχαϊκού.

9) Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Σημείωσε σημαντικά γκολ και ήταν εγγύηση για την γραμμή κρούσης του ιστορικού Ολυμπιακού, που τελικά παρέμεινε στην κατηγορία με άνεση, αν και δεν γλίτωσε τα πλέι-άουτ.

10) Σπύρος Λούτα (ΠΕΡΙΒΟΛΑ)

Ξεκίνησε την χρονιά στον Πολύτεκνο και συνέχισε ολοκληρώνοντας στην Περιβόλα. Οι «πράσινοι» το πάλεψαν στα μπαράζ για την άνοδο και ο Λούτα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους.

11) Βασίλης Χαβάνης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ)

Πολύ καλό πρωτάθλημα έκανε ο νεαρός αμυντικός μέσος με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, μετρώντας 27 συμμετοχές και 1 γκολ. Γεννηθείς το 2001 και φέτος έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής.

12) Βαγγέλης Κώστας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ)

Από τους πιο έμπειρους στην φετινή προσπάθεια του Απόλλωνα για την άνοδο, με το πρόσημο του Κώστα να είναι θετικό. Μετά από 3 χρόνια θα αποχωρήσει από την ομάδα και καλείται να βρεθεί ποιοτική λύση για την διαδοχή του στα μετόπισθεν.

13) ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Ανέλαβε τον Ηρακλή στα μέσα της σεζόν και τον οδήγησε μέχρι τέλους, με τον στόχο της απευθείας ανόδου να υλοποιείται. Άφησε εξαιρετικό έργο, βρήκε «χημεία» με τους παίκτες από νωρίς και τα συγκεκριμένα στοιχεία έπαιξαν ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα.

14) ΘΩΜΑΣ ΡΑΒΑΖΟΥΛΑΣ (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες της Αρόης, πραγματοποίησε καλές παρουσίες και αναδείχθηκε και φέτος με το δυναμικό ταπεραμέντο του. Ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση και «λίρα εκατό» για τους κιτρινόμαυρους.

15) ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την Δάφνη Πατρών και καθιερώθηκε στην άμυνα του ΑΠΟ Αρόης. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πάντοτε έδινε το 100% των δυνατοτήτων του για το καλό της ομάδας.

16) ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- 17)  ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΤΕΙΝΟΙ)

Το προπονητικό δίδυμο των Πετεινών έκανε πολύ καλή δουλειά και ένα νεανικό σύνολο με ελάχιστους έμπειρους ποδοσφαιριστές, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα κατέκτησε και την ουσία, που ήταν η απευθείας παραμονή.

18) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Αν και 18χρονος έπαιξε όλα τα παιχνίδια στην φετινή σεζόν και έδωσε πολύτιμη βοήθεια στο σύνολο του Μιχαλόπουλου. Από πέρυσι έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό Πατρών, που γενικότερα διαθέτει και έτερα ταλαντούχα και νεαρά παιδιά σε ηλικία με ενεργό ρόλο.

19) ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΠΠΑΣ (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Από τον Πολύτεκνο μετέβη στον ΑΠΟ Αρόης και τα γκολ του στα πλέι-οφ ήρθαν στο τέλος και έδωσαν πολύτιμες νίκες. Χρήσιμο «εργαλείο» για την ομάδα που έδωσε λύσεις εκεί που χρειάστηκε.

20) ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του και «σημαία» για αυτήν. Έκανε και φέτος αρκετά καλή σεζόν και έλειψε από τα πλέι-οφ, αφού ήταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Σημαντική η συνεισφορά του.

21) ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ (ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ)

«Αναγέννησε» το ιστορικό σωματείο από το Σούλι και με εξαιρετική συνεργασία με τους παίκτες του «έχτισαν» κάτι καλό, το οποίο επιβραβεύτηκε στο τέλος με την απευθείας παραμονή.

22) ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΪΟΣ (ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ)

Κέρδισε την άνοδο με την ομάδα του σε μία δύσκολη σεζόν. Μαζί με τους παίκτες του το πήγαν μέχρι το τέλος της διαδρομής και πανηγύρισαν με το «σπαθί» τους την πολυπόθητη άνοδο.

23) ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΙΑΧΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ)

Συνδετικός κρίκος των παλιών με τους νέους παίκτες, που ήρθαν στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι. Αρκετά καλές εμφανίσεις και σημαντικά γκολ, που έπαιξαν το ρόλο τους στην προσπάθεια της ανόδου.

24) ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΠΕΡΙΒΟΛΑ)

Ερχόμενος από τον Πήγασο Μπεγουλακίου τα έδωσε όλα για την Περιβόλα και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό. Από τους εξέχοντες στη φετινή θετική πορεία των «πράσινων».

25) ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ (ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ)

Αρχηγός με μπόλικη εμπειρία, που γνωρίζει από έξω και ανακατωτά τα λημέρια του Παναχαϊκού. Διακρίνεται για το δυναμισμό του και την φιλότιμη παρουσία του σε κάθε παιχνίδι.

26) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ (ΓΑΛΗΝΗ)

Ο Κολλάρος προσπάθησε να κρατήσει στην κατηγορία την Γαλήνη, αλλά η εμπειρία και τα γκολ του δεν έφτασαν στο νήμα. Από τους πιο έμπειρους παίκτες την φετινή σεζόν στην κατηγορία.

27) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ)

Έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια φέτος και προσέφερε με όλες τις δυνάμεις του. Άλλωστε έχει παίξει επί σειρά ετών στον Πήγασο και ήταν συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξαίσια πορεία της ομάδας του, που μπήκε στα μπαράζ.

28) ΤΑΣΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ (ΓΑΛΗΝΗ)

«Γεμάτη» σεζόν στο κέντρο και σκόραρε και 2 φορές. Από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας, προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο και η σεζόν του ήταν εξαιρετική.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πολύδωρος Βουτσινας ήταν μια από τις επιλογές της Θύελλας…
Cresta Posts Box by CP