Β΄ΕΠΣΑ: Pre game στην 6η αγωνιστική με ντέρμπι και αμφίρροπες συγκρούσεις

0
Συνεχίζεται το σαββατοκύριακο η δράση στην ενδιαφέρουσα Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία και υπάρχουν στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής αμφίρροπα παιχνίδια, που “κόβουν την ανάσα” και θα προσελκύσουν πολλά βλέμματα.

Από τον Α΄όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι του πρωτοπόρου Σταροχωρίου με τον Ατρόμητο Λάππα, ενώ ο Ίκαρος Πετρωτού θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες, φιλοξενώντας την ουραγό Δάφνη Πατρών. Η Αστραπή Ψαροφαίου θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, αλλά η Περιβόλα είναι δύσκολο σύνολο, ενώ ντέρμπι ανάμεσα στα ταλέντα θα γίνει στο Μιντιλόγλι (Αστέρας-Πετεινοί). Ο Αχαϊκός αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Καλλιθέα και ο Λέων Αλισσού δοκιμάζεται εκτός από τον Παναχαϊκό, που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Η Δόξα Νιφορείκων καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φαραϊκού, για να παραμείνει ψηλά, ενώ αύριο θα γίνει μόνο μία αναμέτρηση ανάμεσα στα Καμίνια και τον Εθνικό/Πολύτεκνο, που δείχνει ανεβασμένος.

Στον Β΄όμιλο η πρωτοπόρος με 5 νίκες Αναγέννηση Ψαθοπύργου φιλοξενεί στο Ρίο την μαχητική Φλόγα Ροδιάς, ενώ το Άνω Καστρίτσι που εντυπωσιάζει έχει δοκιμασία εκτός με τον Απόλλωνα Αιγίου. Ο Φοίνικας Ζήριας παίζει εκ νέου εντός με τον ΠΑΟΚ Πατρών, ενώ το Ζαβλάνι/Αίας ψάχνει διακαώς το πρώτο του τρίποντο, αλλά ο Ολυμπιακός Πατρών προέρχεται από νίκη με τον Αστέρα Τέμενης, που με την σειρά του περιμένει στο “σπίτι” του τον Αετό Ρίου, που “διψάει” για τη νίκη.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας θα παλέψει για επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην ποιοτική ομάδα του Πανιώνιου/Αχιλλέα, ενώ το Δρέπανο θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Φοίνικα και περιμένει στο Προάστιο την επικίνδυνη Άβυθο. Μία αναμέτρηση το Σάββατο και στον όμιλο της Αιγιαλείας, με τον Αχιλλέα Καμαρών να είναι φαβορί με αντίπαλο την Αργυρά, που πηγαίνει με καλή ψυχολογία στις Καμάρες, έπειτα από την παρθενική νίκη επί του Απόλλωνα Αιγίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 2/11

Καμίνια- Εθνικός Π./Πολύτεκνος (15:00- Βραχνέικα- Γιαννόπουλος)

Κυριακή 3/11

Αχαϊκός- Καλλιθέα (10:00- «Κ.Ζάρρας»- Σπυρόπουλος)

Ίκαρος Πετρωτού-Δάφνη Πατρών (11:00- Πετρωτό- Γκαβός)

Παναχαϊκός-Λέων Αλισσού  (12:15- Ζαρουχλείκων- Καραβασίλης)

15.00

Αστέρας Μιντιλ.- Πετεινοί (Μιντιλογλίου- Πολυγένης)

Αστραπή Ψαρ.- Περιβόλα (Ζαρουχλείκων- Σαμαρτζής)

Σταροχώρι- Ατρόμητος Λάππα (Χαλανδρίτσας- Μπλίκας)

Δόξα Νιφορείκων- Φαραϊκός (Λακκόπετρας- Τηλιγάδας)

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 2/11

Αχιλλέας Καμαρών- Αργυρά (15:00- Καμαρών- Ντάβλα)

Κυριακή 3/11

Απόλλων Εγλυκάδας-Πανιώνιος/Αχιλλέας  (12:15- «Κ.Ζάρρας»- Ασπρουλόπουλος)

15:00

Αναγέννηση Ψαθοπύργου- Φλόγα Ρόδιας (Ρίου- Παπαδόπουλος)

Αστέρας Τέμενης-Αετός Ρίου  (Τέμενης- Κονιδάρης)

Απόλλων Αιγίου- Άνω Καστρίτσι (Ροδιάς- Μιχαλόπουλος)

Δρέπανο-Άβυθος Αιγιαλείας  (Προαστίου- Παπαχρήστος)

15:15

Φοίνικας Ζήριας- ΠΑΟΚ Πατρών (Άβυθου- Μέρμηγκας)

Ζαβλάνι/Αίας- Ολυμπιακός Πατρών (Αγυιάς- Ταξιάρχης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη μου, όπως…
Cresta Posts Box by CP