Β΄κατηγορία: Πολύ ταλέντο και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές

0
Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είναι εξαιρετικό και έχει πολύ ενδιαφέρον χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι από τα «σαλόνια» της Α΄.

Πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έδειξαν φέτος και μέχρι την διακοπή, όπου διεξήχθησαν 20 αγωνιστικές, ότι μπορούν να κοιτάξουν και παραπάνω, αλλά γενικά κρίνονται κομβικοί για τις ομάδες τους, πόσο μάλλον όταν είναι νεαροί σε ηλικία και αν δουλέψουν περαιτέρω και με ζήλο το μέλλον τους ανήκει.

Πέρα από τον αρχισκόρερ της κατηγορίας Μάριο Καμηνιώτη, που σημείωσε 20 γκολ και ξεχώρισε στην γραμμή κρούσης του Άνω Καστριτσίου και άλλα «φυντάνια» έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Ο Σκούρτας (φωτογραφία) του Αχαϊκού ήταν εξαιρετικός (15 γκολ), όπως και ο Σπάχιου του Πανιώνιου/Αχιλλέα (15 γκολ), αλλά και οι Σκουμής (14 γκολ), Λ.Μπαρλάς (11 γκολ) και Ν.Μπαλασόπουλος (10 γκολ) «έβγαλαν μάτια» με Απόλλωνα Εγλυκάδας, Πετεινούς και Αστέρα Μιντιλογλίου αντίστοιχα.

Και φυσικά ακολουθούν και άλλες περιπτώσεις, οι οποίες εξετάζονται από έτερους συλλόγους και θα απασχολήσουν στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Προφήτης Ηλίας διέθετε φέτος ένα άκρως ποιοτικό και έμπειρο…
Cresta Posts Box by CP