Β΄κατηγορία: Προπονητές που επέδειξαν έργο

0
Η φετινή Β΄κατηγορία κατάφερε να περπατήσει τα 20 βήματα της κανονικής διάρκειας μέχρι να την πλήξει ο κοροναϊός και να επέλθει διακοπή.

Τρεις προπονητές επέδειξαν σημαντικό έργο και η σεζόν ήταν εξαιρετική σε γενικές γραμμές, με τις ομάδες τους να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να έχουν βλέψεις για κάτι καλό. Αναφερόμαστε στους Γιάννη Τσίκα, Θόδωρο Λαμπρόπουλο και Άγγελο Σταθόπουλο, οι οποίοι ξεχώρισαν, αν και οι 2 όμιλοι απαρτίστηκαν από αξιόλογους τεχνικούς.

Εργάτης

Με όρεξη για δουλειά και πολλές φιλοδοξίες ξεκίνησε φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα Εγλυκάδας ο Γιάννης Τσίκας (φωτογραφία άρθρου).

Έμπειρος προπονητής με πέρασμα από πολλές ομάδες, ωστόσο στους μελανόλευκους δείχνει να βρίσκει την «Ιθάκη» του.

Κατόρθωσε να σμιλέψει ένα κράμα από πολλούς ταλαντούχους και ελάχιστους παίκτες με εμπειρία και ο Απόλλωνας θα «χτυπήσει» πλέι-οφ, εφόσον συνεχιστεί η Β΄κατηγορία και ο 2ος όμιλος, όπου ο ανταγωνισμός «χτυπάει» κόκκινο.

 

 

Σταθερότητα

Στην 2η συνεχόμενη χρονιά του στον πάγκο του Αστέρα Μιντιλογλίου ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος δείχνει συνέπεια στο έργο του.

Με ίδια φιλοσοφία και πιστός στο μότο «Τόπο στα νιάτα» ο πρώην εξαιρετικός επιθετικός και νυν τεχνικός, έχει καταφέρει να «δέσει» τα πολλά νεαρά σε ηλικία παιδιά, που προέρχονται κυρίως από την Ακαδημία του Θησέα και πλέον αποδίδουν εξαιρετικά.

Μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις.

 

Στίγμα

Την σφραγίδα του έχει αφήσει στον Ίκαρο Πετρωτού ο Άγγελος Σταθόπουλος με την ιστορική ομάδα να αποτελεί σημείο αναφοράς στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Προπονητής που αρέσκεται να συνεργάζεται και να δουλεύει με ταλέντα, τα οποία όμως έχουν μάθει να παίζουν με «κλειστά μάτια» στο ανδρικό τμήμα του Ίκαρου και έρχονται και έτερα «φυντάνια» από τις Ακαδημίες, τα οποία στο μέλλον θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η επίθεση είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα…
Cresta Posts Box by CP