Βαλσαμής: «Το καμπ του Δία βελτιώνει τους μικρούς αθλητές»

0
Ο Διονύσης Βαλσαμής πέρα από αθλητής του Δία Σαραβαλίου ασχολείται ενεργά και στο προπονητικό πόστο, κυρίως κάνοντας προπονήσεις στα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Το camp της ομάδας συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και όπως δήλωσε στο topikonews.gr ο Διονύσης, οι αθλητές του Δία κερδίζουν πολλαπλά οφέλη κάθε από την δουλειά που γίνεται.

«Σκοπός του καμπ της ομάδας είναι η βελτίωση των μικρών αθλητών στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και της τεχνικής, δίνοντας βάση σε πιο εξειδικευμένα κομμάτια, όπως δύναμη, ταχυδύναμη, ταχύτητα αντίληψης, συναρμογή, πράγματα που δεν δουλεύονται σε ικανοποιητικό βαθμό κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα και οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα-Παρασκευή στα γήπεδα του Δία και το Σάββατο στην άμμο της παραλίας SAO στην Κάτω Αχαϊα, ενώ στη συνέχεια οι αθλητές κάνουν το μπάνιο τους και έχουν ελεύθερο χρόνο στην παραλία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Παραλίας με τον Λεωνίδα Γεροντίδη στο "τιμόνι" της…
Cresta Posts Box by CP