Βαρόμετρα» για τις ομάδες τους

0
Αυτήν την εβδομάδα η εφημερίδα “MatchΑχαϊας” (18/5) φέρνει στο προσκήνιο τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν σημείο αναφοράς για τις ομάδες τους στην πορεία που διέγραψαν στην φετινή Α΄κατηγορία και μέχρι την διακοπή της, ελέω πανδημίας.

  Δυναμίτης

Ο Άκης Κωστής επί σειρά ετών αγωνίζονταν με «γεμάτη» παρουσία σε συλλόγους της Γ΄Εθνικής.

Φημίζεται για την ταχύτητα του και για το ότι μπορεί κάλλιστα να παίξει σε άμυνα και κέντρο, όσον αφορά την αριστερή πτέρυγα, προνόμιο για τον ίδιο και ευτύχημα για κάθε προπονητή.

Φέτος η πρόταση του Ατρόμητου Πατρών τον δελέασε και ήταν πολυτέλεια για την κατηγορία, σκοράροντας 13 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

  Επιστροφή

   Ο Περικλής Καρβούνης είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και είχε χάσει την φόρμα του, αφού μιλάμε για έναν επιθετικό με ικανότητες και με ευχέρεια στο γκολ.

Φέτος ο Κώστας Τσιπιανίτης τον εμπιστεύτηκε από την αρχή της Α΄κατηγορίας και ο «Κάρβου» τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφενός γιατί σημείωσε 8 τέρματα και αφετέρου γιατί είχε συνέπεια και σταθερότητα στην απόδοση του, επανερχόμενος με δριμύ τρόπο στα «σαλόνια» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

   Ήρεμη δύναμη

  Ο Παναιγιάλειος δεν ήταν άδικα η καλύτερη ομάδα σε βαθμολογική συγκομιδή, αν λάβουμε υπόψη και τους 2 ομίλους της Α΄κατηγορίας.

Οι παίκτες της ομάδας των Σπυρόπουλου και Λελούδα είχαν εμπειρίες από πολύ ψηλότερα και θέλησαν να βοηθήσουν την ομάδα του Αιγίου, ούτως ώστε να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, όπερ και εγένετο.

Ο Βασίλης Μπούνας είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας και τα 10 γκολ του ήταν καθοριστικά.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε και επισήμως την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων…
Cresta Posts Box by CP