Β ΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 11ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 11η στροφή στους 2 ομίλους της Β΄κατηγορίας και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Διονύσης Βεργίνης (Παναχαϊκός): Σκόραρε το 2ο γκολ του Παναχαϊκού,  έχασε πέναλτι στο 3-1, η Καλλιθέα το γύρισε 4-3 και τελικά βρήκε πάλι δίχτυα στο 94΄, δίνοντας σημαντικό βαθμό στην ομάδα του Σπύρου Βουκελάτου.

32 γκολ σε 8 παιχνίδια  (4 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ΜατςΠαναχαϊκός- Καλλιθέα 4-4: Έχουμε δει ματσάρες μέχρι ώρας και στους 2 ομίλους, αλλά το εν λόγω ήταν τρομερό. Προηγήθηκε ο Παναχαϊκός με 3-0, η Καλλιθέα «απάντησε» με 4-3 και τελικά στο 94΄η μπίλια έκατσε στο «Χ» σε ένα ματς-διαφήμιση για το άθλημα.

Το στατιστικό: Ισοπαλίες και στα δύο ντέρμπι (Λέων-Ατρ.Λάππα, Ίκαρος Πετρ.- Δόξα Νιφ.)

Το (+): Η ανατροπή του Σταροχωρίου επί του σκληροτράχηλου Αχαϊκού (3-2 από 0-2) που πιστοποιεί ότι η ομάδα του Νίκου Λαγογιάννη είναι πολύ δυνατή.

Το (-): Η Περιβόλα δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και αδικεί τον εαυτό της, καθότι διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και μπορεί να μπει στα πλέι-οφ.

Το γεγονός: Η εξαιρετική πορεία του Αστέρα Μιντιλογλίου. Έκαμψε και την αντίσταση του Φαραϊκού και μετράει 8 νίκες, όσες και το πρωτοπόρο Σταροχώρι.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Λαγογιάννης κράτησε ψύχραιμους τους παίκτες του, παρά το 2-0 του Αχαϊκού, βρήκε τις λύσεις κατά την διάρκεια του ματς που είχε «στραβώσει» και το Σταροχώρι παρέμεινε στην κορυφή, κερδίζοντας με ολική ανατροπή.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Παναγιώτης Μπαλαλάς (Αετός Ρίου): Σκόραρε εις διπλούν στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα και αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του Αετού Ρίου στο τρομερό 4-3. Πέρυσι πρώτος σκόρερ και ο Αντώνης Ζήκος περιμένει πολλά από τον έμπειρο φορ.

25 γκολ σε 8 παιχνίδια  (3.1 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Άνω Καστρίτσι- Αργυρά 2-1: Πολλοί θα βάζατε το Αετός Ρίου- Πανιώνιος/Αχιλλέας 4-3 και καλά θα κάνατε. Ωστόσο προσωπικά θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα απέναντι στην φορμαρισμένη Αργυρά (6 σερί νίκες), επικράτησαν με 2-1 και απέδειξαν ότι έχουν «χτιστεί» για άνοδο.

Το στατιστικό: Απόλλων Εγλυκάδος και Αετός Ρίου συνεχίζουν νικηφόρα, έχουν βρει πατήματα και μπορούν να μπουν σφήνα στην δυάδα Ψαθόπυργου και Άνω Καστριτσίου. Μην αφήνουμε εκτός και την Αργυρά, αλλά και άλλες ομάδες. Πολύ καλός όμιλος.

Το (+): Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου παρέμεινε στην κορυφή με 2 γκολ στο τέλος εκτός με τον Αχιλλέα Καμαρών. Έχει «μέταλλο» πρωταθλητή και συνεχίζει.

Το (-): Το Ζαβλάνι/Αίας δέχθηκε ισοφάριση από τον Ντολάνι στο 93΄και ο Φοίνικας Ζήριας πήρε σπουδαίο πόντο (1-1). Από την άλλη, η ιστορική ομάδα με νίκη θα πλησίαζε ακόμα πιο κοντά στην ζώνη των πλέι-οφ.

Ο προπονητής: Ο Βασίλης Μπαλατής μπορεί να είναι μικρός ηλικιακά για προπονητής, αλλά από πέρυσι έχει επιδείξει τις ικανότητες του στις τάξεις του Άνω Καστριτσίου. Μεγάλη ανατροπή και πόσο μάλλον όταν γίνεται στην Αργυρά, που προερχόταν από 6 σερί νίκες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα με την 2η και τελευταία δόση…
Cresta Posts Box by CP