Γ΄Εθνική: Δεν χαμπαριάζουν με τίποτα

0
Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και αυτό παίζει ρόλο και στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην ζωή του καθένα.

Όταν το λέει η ψυχή σου και αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις δεν σε πτοεί τίποτα. Ίσως λίγο οι δυνάμεις σου, σε σχέση με το παρελθόν, αλλά η εμπειρία και το πάθος μένουν αναλλοίωτα και παράλληλα είναι ικανά να δώσουν λύσεις στην ομάδα που «υπηρετείς».

Ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που κόσμησε με την παρουσία τα γήπεδα στην φετινή αγωνιστική περίοδο της Γ΄Εθνικής ήταν ο Κώστας Νεμπεγλέρας, με σπουδαία καριέρα σε Άρη, Λάρισα, Ηρακλή και άλλες ομάδες. Στα 44 του φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, όπως άλλωστε έκανε σε κάθε ομάδα της πορείας του.

Στην λίστα με τους «γερόλυκους» της κατηγορίας βρίσκεται και ο Τάκης Σχοινάς του Διαγόρα Βραχνείκων, που έκανε καλές εμφανίσεις και φέτος στα 41 του χρόνια, ενώ ο Σείκ Γκατιάνγκα, που φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής με θετικό πρόσημο, έχει φτάσει τα 39 και τα τελευταία 2 χρόνια «τιμάει» την φανέλα του Παναρκαδικού.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας στην MatchΑχαϊας παραθέσαμε τους παίκτες…
Cresta Posts Box by CP