Γ΄ΕΠΣΑ: Άξιζαν την άνοδο Δόξα Νιφ., Αχιλλέας Καμ., Αστραπή και Άβυθος

0
Τέσσερις ομάδες κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στη φετινή Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορία και στο ενιαίο πρωτάθλημα χωρίς ομίλους.

Η Δόξα Νιφορεΐκων ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, αφού όχι μόνο τερμάτισε στην κορυφή, αλλά απέσπασε τον τίτλο χωρίς ήττα και με απολογισμό 21 νίκες και 3 ισοπαλίες. Παράλληλα διέθετε την καλύτερη επίθεση με 77 γκολ, αλλά και την πιο συμπαγή αμυντική γραμμή με παθητικό 16 τερμάτων.

Δυνατοί οι «γείτονες»

Αχιλλέας Καμαρών και Άβυθος Αιγιαλείας είχαν θέσει από το περασμένο καλοκαίρι ως απώτερο στόχο την άνοδο. Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην 2η θέση με απολογισμό 16-4-4 και με μόλις 1 ήττα μακριά από τις Καμάρες, ενώ είχαν επίθεση «φωτιά» με 61 τέρματα. Η Άβυθος του Λεωνίδα Κατσαρέλια δεν ηττήθηκε από την Δόξα Νιφορεΐκων και έχουν μπει γερές βάσεις για το μέλλον. Πολύ δυνατή στην έδρα της 7-4-1, αλλά δεν υστέρησε στα εκτός (8-2-2) και στην ισοβαθμία με την Αστραπή πήρε την 4η θέση.

«Λύγισε» το -6

Η Αστραπή Ψαροφαΐου επανήλθε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και το ιστορικό σωματείο, παρότι μπήκε στο «μαραθώνιο» με -6, έφτασε εύκολα στην 3η θέση και την άνοδο. Είχε την 2η καλύτερη άμυνα (19 γκολ) και τις περισσότερες νίκες (18), μετά την Δόξα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Γαλήνη "διέλυσε" τον Παναχαϊκό με 96-68 και τον απέκλεισε…
Cresta Posts Box by CP