Γ΄ΕΠΣΑ (αφιέρωμα): Έρχεται πρωτάθλημα «φωτιά»

0
Σύμφωνα με το γνωστό άσμα του Πασχάλη Τερζή «Στα υπόγεια είναι η θέα» και το είδαμε καλά πέρυσι στην Γ΄κατηγορία.

Μπορεί να λογίζεται ως η τρίτη και τελευταία τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά το θέαμα είναι ικανοποιητικό και οι ομάδες κάθε αγωνιστική δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Από φέτος θα έχουμε ξανά ομίλους, αφού το μοντέλο με το ενιαίο πρωτάθλημα αλλάζει και έτσι οι 23 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 2 γκρουπ.

Οι «μονομάχοι» των ομίλων

Πείρος, Αστέρας Λεοντίου, Νεάπολη, Προοδευτική, Άτλας, Ίκαρος Λακ., Πυρσός, Κρίνος, Μετόχι, Δάφνη, Φωστήρας.Παναχαϊκή 2014, Ρωμανός, Σπάρτακος, Γαλήνη, Κεραυν΄ςο Σελ., Αρόη, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Ζαρ., Νέο Σαλμενίκο, Σκεπαστό, Αυτόνομη και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Ο διαχωρισμός των δύο ομίλων δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και η πρεμιέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (5 και 6/10).

Τα Ροίτικα και οι απουσίες

Απόλλων Βίδοβας, Ψηλαλώνια και Κεραυνός 2016 δεν θα δηλώσουν συμμετοχή από ότι φαίνεται και στο συγκεκριμένο γκρουπ συγκαταλέγεται και η Α.Ε. Ροϊτίκων, αν και υπάρχει ένα κρατούμενο.

Η προθεσμία για την Γ΄κατηγορία δεν έχει καθοριστεί και η ΕΠΣΑ θα εγκρίνει την συμμετοχή κάποιας ομάδας από τις προαναφερθείσες, σε περίπτωση που βρεθεί λύση στο διοικητικό σκέλος. Έτσι είναι πιθανό η Α.Ε.Ρ. να αλλάξει γνώμη και μάλλον θα την δούμε στα γήπεδα και την ερχόμενη σεζόν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Νίκη Προαστίου δυνάμωσε αισθητά στην περιφερειακή γραμμή της, καθότι…
Cresta Posts Box by CP