Γ΄ κατηγορία: Χαιρόσουν να τις βλέπεις…

0
Η Γ΄ κατηγορία μπορεί να ήταν η τελευταία σε ιεραρχία, ωστόσο το φετινό πρωτάθλημα και μέχρι την διακοπή ήταν εξαιρετικό, με ομάδες που ξεκίνησαν με την μπάλα…χαμηλά, αλλά στην πορεία αποτέλεσαν τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Πολλά καλά μαντάτα

Στον 1ο όμιλο της Δυτικής Αχαϊας την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Νίκος Αθανασακόπουλος, με τον Πείρο Ισώματος. Ο πρώην τεχνικός των Πετεινών κατάφερε να «χτίσει» κάτι συμπαγές και ο Πείρος μετρούσε 12-1-5, όντας στην 3η θέση και έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση με 45 γκολ.

Δεν γίνεται να αφήσουμε από έξω τον νεοσύστατο Αστέρα Λεοντίου, που εδραιώθηκε στα πλέι-οφ με 10-2-6, ενώ Κρίνος (9-1-8) και Ατρόμητος Ζαρουχλείκων (8-3-7) θα διεκδικούσαν την 5άδα. Βέβαια δεν θεωρείται έκπληξη ο Ωλενιακός, αφού εδώ και χρόνια γίνεται δουλειά με ταλαντούχους παίκτες, οπότε τον περιμέναμε στην 5η θέση.

Άτλας έτοιμος για όλα

Η ακαδημία του Άτλαντα έκανε «μπαμ» και κατάφερε να αναρριχηθεί στην 3η θέση του 2ου ομίλου με 11-2-4 και με 42 γκολ (3η καλύτερη επίθεση).

Αυτόμονη και Πυρσός ήταν δυνατοί εξ΄αρχής, η Προοδευτική απογοήτευσε βάσει δυνατοτήτων και έτσι την σκυτάλη παίρνουν ΑΕ Αιγίου (8-6-2) και ΑΕ Αρόης (6-2-8).

Από την μία οι Αιγιώτες ήταν αήττητοι εντός με 5-3-0 και από την άλλη η Αρόη του Θόδωρου Πατρώνη είχε καλή εικόνα, αλλά και έλλειψη εμπειρίας με πολλά νέα παιδιά, που συνέλεξαν εμπειρίες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Προφήτης Ηλίας το περασμένο καλοκαίρι "έχτισε" μία δυνατή ομάδα…
Cresta Posts Box by CP