Διαγόρας Βρ.-Απόλλων Αιγ./Συν.  1-2: Έτσι μένεις στην κατηγορία!

0

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Απόλλων Αιγίου/Συνοικισμού μέσα στα Βραχνέικα, καθότι επικράτησε με 2-1 κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, που έχασε έδαφος στην μάχη για την κατάληψη του τίτλου, αν συνυπολογίσουμε βέβαια πως θα κερδίσει την ένσταση, που έχει καταθέσει από το ματς με την Θύελλα Πατρών.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχαναν μέχρι το 86’, αφού ήταν πίσω στο σκορ, χάρη στο τέρμα του φορμαρισμένου Αντρέα Λαζανά, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στα τελευταία λεπτά και με “δράστες» τους Κόρδα (87’) και Μαυρομμάτη (90’) ανέτρεψαν το σκηνικό και πήραν κομβικό «τρίποντο», στη μάχη που καταβάλλουν για να σώσουν την κατηγορία.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Διαγόρας (Πατρώνης Θ.): Τσάκωνας, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Τρίγκας (57’ Παναγόπουλος), Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος (74’ Τζίφας), Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης (88’ Δασουράς), Λαθύρης, Λαζανάς, Γ.Σπανός

Απόλλων Αιγ. (Παλαιολογόπουλος): Βαρνακιώτης, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Κ. Βλάχος, Βερβέρογλου, Θεοδωρόπουλος (64΄ λ.τ. Μαυρομμάτης), Κόρδας, Φαμπιάν, Κουργιαλής (90΄ Παπαβραμόπουλος), Καρβούνης (46΄ λ.τ. Νικολόπουλος), Θεοτοκάτος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ιστορία γράφει και γράφεται από τους νικητές, αλλά πολλές…
Cresta Posts Box by CP