ΕΑΠ: Επισημοποιήθηκε του Σταυράκη, πήρε και Μπίρμπα!

0
Η ΕΑΠ ανακοίνωσε τον ερχομό δύο αθλητών, που έχουν ξεκινήσει να παίζουν μπάσκετ στις υποδομές της και ενισχύεται στις θέσεις των φόργουορντ.

Οι “μελανόλευκοι” απέκτησαν τους Δημήτρη Σταυράκη και Αλέξη Μπίρμα, με τον πρώτο όπως σας ενημερώσαμε χθες να προέρχεται από τον Γλαύκο και τον δεύτερο από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, έχοντας αγωνιστεί και με επιτυχία στην ΑΕ Αγυιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αγίου Διονυσίου:

«Καλωσορίζουμε δύο δικά μας παιδιά. Η Ε.Α.Π. ανακοινώνει την απόκτηση δύο δικών της παιδιών, τα οποία ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Αγίου Διονυσίου και επιστρέφουν στον ιστορικό Σύλλογο.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Σταυράκη και τον Αλέξιο Μπίρμπα, δύο δυνατούς φοργουορντ, οι οποίοι θα ενισχύουν το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια της Ε.Α.Π., η οποία δημιουργεί στο μπάσκετ μία ισχυρή, νεανική ομάδα με “κορμό” τα δικά της παιδιά, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στο μέλλον».
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τις σημερινές προτάσεις:…
Cresta Posts Box by CP