“Ενωμένοι” για το καλό του Αχαϊκού ποδοσφαίρου

0

 Σε μία εποχή που η διαμορφωθείσα κοινωνικοπολιτική κατάσταση επιβάλει τη συμμετοχή, τη συλλογικότητα και τη διεκδίκηση σε όλους τους χώρους, αποτελεί αναγκαία και ιστορική συγκυρία για το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Η “Ένωση για όλους” και η “Νέα Ενωσιακή Ανατροπή” ενώνονται και συμπορεύονται για τις ερχόμενες εκλογές. Η ένωση των δυο παρατάξεων με πραγματικό όραμα την ανανέωση του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς αυτοσκοπό την κατάκτηση της πολυπόθητης για άλλους “καρέκλας”, καλύπτει την απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των παραγόντων για συνένωση υγιών δυνάμεων, ώστε να διοικηθεί η ΕΠΣΑ από νέα άφθαρτα και έμπειρα άτομα με ιδέες, στόχους και διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, για να οδηγήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο σε νέα εποχή.

Με τομές, Διαφάνεια, Συλλογικότητα και Ανάπτυξη. Οι δυο παρατάξεις μαζί, σύμφωνα με τις προηγούμενες εκλογές εκφράζουν το 59 % των αθλητικών σωματείων. Μετά από μια ακόμη συγκέντρωση των ευρύτερων πυρήνων και με πολλά σωματεία της περιοχής, συμφωνήθηκαν οι τρεις μεγάλοι άξονες που θα κινηθούμε. 1ος ΑΞΟΝΑΣ: Δημοκρατία, απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη για όλα τα σωματεία. 2ος ΑΞΟΝΑΣ: Τέλος οι ίδιες παρατηρησίες και οι διοικούντες για εισόδημα. 3ος ΑΞΟΝΑΣ και σημαντικότερος: Μείωση των εξόδων στον προϋπολογισμό των σωματείων. Η δύναμη των 120 είναι μεγάλη και μπορούμε να το πετύχουμε. (Αναλυτικά θα παρουσιαστούν στο πρόγραμμα μας). Σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από δημοκρατικό διάλογο με όλα τα σωματεία, θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, το όνομα και τον επικεφαλή της νέας παράταξης. Εξ’ άλλου έχουμε συμφωνήσει στη θέση, για άμεση καθιέρωση της κρίσης του έργου του προέδρου και επαναβεβαίωσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ανά χρόνο ή διετία, όπως έχουμε συμφωνήσει για άμεση δημοκρατία και όχι στην “αρχή του ενός ανδρός”.

Δεσμευόμαστε να αφήσουμε πίσω μας το κατεστημένο που διοικεί και να συνεργαστούμε με όλα τα σωματεία να υλοποιήσουμε το όραμά μας για Αναπτυξιακή Προοπτική και Πρόοδο του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου στο σύνολό του. Έχουμε τη θέληση και την εμπειρία να το καταφέρουμε. Καλούμε όλους τους παράγοντες των ομάδων, να συνταχθούν μαζί μας, προκειμένου να πετύχουμε την ανατροπή του θλιβερού ποδοσφαιρικού τοπίου, το οποίο βιώνουμε μέχρι σήμερα.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:   Δανιήλ Άγγ, Ντάσιος Κ, Σαρρής Δ, Θεοδωρόπουλος Στ, Χριστόπουλος Οδ, Αγγελόπουλος Κ, Βουκελάτος Β, Κορφιάτης Γ, Θεοδωρόπουλος Ν, Τσαρτόλιας Χρ, Λαμπρόπουλος Τ, Μπαρδάκης Χρ, Ιωάννου Χ, Ευθυμάκης Πολ, Τσιβγινίδης Τ, Μεσσήνης Ν, Χαμπέος Γρ, Κολόνης Ν, Κοκκότης Αν, Κοκκίνης Δημ, Χριστόπουλος Χρ, Νίκας Χαρ, Ταγάρας Γ, Σπηλιωτόπουλος Σπ, Ηλιόπουλος Κ, Καραγιώργος Κ, Πλώτας Γιαν, Τόλιας Αθ, Πανταζάτος Χαρ, Γεωργακόπουλος Ν, Βεντουρής Απ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε δύο προσθήκες που προσδίδουν ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ…
Cresta Posts Box by CP