Επιστροφές και «αντίο»

0
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περιλαμβάνει φυσικά πολλές ιστορικές ομάδες στις κατηγορίες του, που έχουν διαγράψει την δικιά τους διαδρομή με την πάροδο των χρόνων, μέσα από παρουσίες και διακρίσεις.

Βέβαια η εποχή είναι πολύ δύσκολη στο οικονομικό κομμάτι και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη, αφού ο κορονοϊός θα πλήξει τα σωματεία και οι παράγοντες θα έχουν να φέρουν εις πέρας πολλές δυσκολίες, «ματώνοντας» καθημερινά από το υστέρημα τους.

Τουλάχιστον το καλό είναι ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είδαμε την Δόξα Νιφορείκων να πανηγυρίζει την 2η σερί άνοδο, έπειτα από την επάνοδο της στα δρώμενα, ενώ και η «μεγάλη» Αστραπή Ψαροφαίου θα το πάλευε για την 5άδα στην Β΄. Ο Κρίνος επανήλθε δυνατά στην Γ΄, όπως και ο Ίκαρος Λακκόπετρας, που έβαλε την σφραγίδα του στον 1ο όμιλο.

Από την άλλη, ο Φωστήρας Οβρυάς δεν κατάφερε να επιστρέψει, το ίδιο και ο Τριταιϊκός, ενώ απουσιάζουν πολλοί σύλλογοι με υπόβαθρό, οι οποίοι θα έδιναν άλλη αίγλη στο προϊόν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και αυτό παίζει ρόλο…
Cresta Posts Box by CP