Ερασιτεχνικό: “Κολλημένοι” με το Χ

0

Πολλοί προπονητές λένε ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον πάλεψε για να μην το χάσει εντελώς.

Έτσι η ισοπαλία είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο και 7 σύλλογοι του ερασιτεχνικού είχαν αγκαλιάσει το εν λόγω αποτέλεσμα, με την μπίλια να κάθεται στην μέση πολλάκις.

Έτσι στην Α΄κατηγορία ο Αχαιός Σαραβαλιου είχε 8 και σε πολλά ματς άξιζε τη νίκη, ενώ ο Δίας μέτρησε 7 ισοπαλίες στον 1ο όμιλο και συνέχισε στο ίδιο τέμπο με πέρυσι, αφού τα «Χ» στα πλέι-άουτ ήταν αρκετά για την παραμονή. Στον 2ο όμιλο Αετός Πατρών και Καλάβρυτα είχαν από 6 έκαστος, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν τις ανάλογες νίκες, τερματίζοντας στο τέλος στην 2η θέση.

Στην Β΄κατηγορία οι Πετεινοί πήραν το «Χ» σε 7 αναμετρήσεις και ξέφυγαν από τα πλέι-άουτ, ενώ στον όμιλο της Αιγιαλείας ίδιο αριθμό ισοπαλιών είχε η Άβυθος, που δεν είχε θέμα με την «σωτηρία».

Στην Γ΄κατηγορία ο Ωλενιακός με 7 ισοπαλίες δεν βολεύτηκε, αφού έχασε την προνομιούχο 5άδα, αλλά η Α.Ε. Αιγίου (6) ευνοήθηκε, αφού πλέον ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Προοδευτική Πατρών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεστή ήταν η παρουσία του νεοσύστατου σωματείου του Αστέρα Λεοντίου,…
Cresta Posts Box by CP