Ζαφειρόπουλος: «Δεν αγχωνόμαστε, στόχος πάντα η νίκη»

0
Το ρόστερ του φετινού Αετού Ρίου δείχνει να έχει βάθος και σε πολλά παιχνίδια οι πρωταγωνιστές διαφέρουν. Αυτή η ποικιλία σε όλες τις γραμμές της ομάδας του Αντώνη Ζήκου είναι ένα μεγάλο και σημαντικό στοιχείο, που έχει φέρει τους «κιτρινόμαυρους» στην 2η θέση και σε συγκατοίκηση με το Άνω Καστρίτσι.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις σε καλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια και φέτος είναι βασικό γρανάζι στην μεσαία γραμμή και στην θέση του επιτελικού χαφ.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Match” για τα όνειρα και τα πλάνα του ιστορικού συλλόγου όπου αγωνίζεται, τόνισε τα εξής:

«Από την αρχή της προετοιμασίας στόχος της ομάδας ήταν να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και δουλεύουμε σε αυτήν την κατεύθυνση με τον κύριο Ζήκο.

Έχουν γίνει καλές προσθήκες, όσο περνάει ο καιρός δένει το ρόστερ και κάθε ματς είναι πρόκληση για εμάς. Μεγάλο προνόμιο και ώθηση για εμάς είναι ο κόσμος μας, που μας βοηθάει όπου παίζουμε και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δεν μας αγχώνει η 2η θέση, ούτε θα μας στεναχωρούσε αν ήμασταν πιο κάτω. Εμείς έχουμε σαν στόχο τη νίκη κάθε εβδομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, με μεγάλο στόχο σίγουρα την άνοδο, αφού μπορούμε να τα καταφέρουμε βάσει δυνατοτήτων.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γλαύκος έδωσε μεγάλη μάχη στο Χαλάνδρι, αλλά ο αντίπαλος…
Cresta Posts Box by CP