Η τελευταία «ανάμνηση» του Παναιγιάλειου στην Γ΄Εθνική

0
ΕΠΟ για οριστική διακοπή και άνοδο των πρωτοπόρων από τις Α΄κατηγορίες των Ενώσεων σε κάθε Νομό της Ελλάδας.

Έτσι η «Μαύρη Θύελλα» επανέρχεται εκεί που αξίζει και αποχωρίζεται τα ερασιτεχνικά λημέρια, αλλά η τελευταία επαφή της με την Γ΄Εθνική πρέπει να ξεχαστεί άμεσα και να γίνει πάθημα για το μέλλον, ούτως ώστε να αποφευχθεί κάτι ανάλογο.

«Χτίστηκε» με προχειρότητα

Πριν από την έναρξη της σεζόν 2018/19, η διοίκηση του Παναιγιάλειου δεν ήξερε που θα συμμετάσχει η ομάδα, παρά το δικαίωμα της Γ΄Εθνικής, αφού ελλόχευε ο κίνδυνος να ξεκινήσει από το τοπικό και από μηδενική βάση, έχοντας αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Τελικά η ιστορική ομάδα κατέβηκε στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής και στον 7ο όμιλο εκπροσώπησε την Αχαΐα, παρέα με τους Διαγόρα και Πανμοβριακό. Καλά-καλά οι παίκτες δεν είχαν κάνει πλήρη προετοιμασία και η ομάδα είχε υλοποιηθεί με προχειρότητα και κινήσεις πανικού, πράγμα που στο τέλος κάνει το ταμείο του απολογισμού αρνητικό.

Για την ακρίβεια το ρεκόρ των «μελανόλευκων» ήταν 6-9-9 και η ομάδα ξεκίνησε με ήττες και προβλήματα, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Από την 5η μέχρι και την 18η αγωνιστική ο απολογισμός ήταν 0-9-5 και ο υποβιβασμός ήταν ορατός.

Βέβαια «μίλησε» η βαριά φανέλα της ομάδας, ακολούθησαν 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια, αλλά η ήττα στην Παλλήνη με 3-1 από τον Παλληνιακό οδήγησε τον Παναιγιάλειο στις τοπικές κατηγορίες και δεν γλίτωσε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, σε μία σεζόν που έμοιαζε με «Γολγοθά».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η δράση για φέτος τερματίστηκε, όσον αφορά στα πρωταθλήματα της…
Cresta Posts Box by CP