Θέα- Λιμνοχώρι 2-2: Ευ»Χ»αριστημένοι και οι δύο

0

Η Θέα είχε κερδίσει την παραμονή και το Λιμνοχώρι την άνοδο, μέσω της 2ης θέσης από τον 1ο όμιλο και έτσι δεν υπήρχε στρες στο τελευταίο φετινό ματς των δύο ομάδων.

Το τελικό 2-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, σε ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Σ.Μπούρδο και το Λιμνοχώρι απάντησε στο 47’ με τον Καλομοίρη. Η Θέα πήρε προβάδισμα για δεύτερη φορά στο 61’ με τον Θ.Μπούρδο, αλλά ο Ανδρέας Γερασιμόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, βρίσκοντας δίχτυα στο 82’.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Θέα: Σγούρας, Σωτηρακόπουλος, Γιαννόπουλος, Κανελλακόπουλος, Νικολάτος, Μπανταδάκης, Κασπίρης, Πολυχρονόπουλος (67’ Μητρόπουλος), Σπ. Μπούρδος (81’ Παστός), Δ.Μπούρδος (46’ λ.τ. Καλογερόπουλος), Θ.Μπούρδος

Λιμνοχώρι: Γεωργακόπουλος, Χ.Γερασιμόπουλος (55΄Μαγκαφάς), Ανδρικόπουλος, Τούσης, Γκιώνης, Σέρμπος, Α.Γερασιμόπουλος, Αθανασόπουλος, Καλομοίρης, Ντουράι, Σχοινάς (82’ Μ.Μπεκίρης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
ΣΚΟΡΕΡΣ: 35, 73’ Δ.Καλαμαράς, 40’ Ν.Βλάχος/ 27’ Γραμματσούλιας, 62’ Νικολόπουλος,…
Cresta Posts Box by CP