«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

0
Ο Νίκος Αποσκίτης αποτελεί μία εξαιρετική κίνηση, όχι μόνο για τη δυναμική του Πήγασου Μπεγουλακίου, αλλά γενικότερα ως μεταγραφή στο τρέχον καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Έμπειρος επιθετικός με πλούσιο βιογραφικό και προερχόμενος από μεστή σεζόν με τον Ατρόμητο Πατρών, αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην γραμμή κρούσης των «βυσσινί».

Μιλώντας στην Match ως ποδοσφαιριστής του ιστορικού συλλόγου του Μπεγουλακίου αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν στο να βάλει την τζίφρα του στη πρόταση του Πήγασου, αφού δεκάδες ομάδες έριζαν για να τον ντύσουν στα χρώματα τους.

«Επέλεξα να συνεχίσω στον Πήγασο γιατί αρχικά είναι ιστορικός σύλλογος και έχει καλή οργάνωση. Επίσης είναι σημαντικό να είσαι κάπου που σε θεωρούν σημαντικό και με συνδέει φιλία χρόνων με πολλά παιδιά του συλλόγου.

Υπάρχει και συναισθηματικός λόγος, αφού ο πατέρας μου είχε ξεκινήσει ποδοσφαιρικά από εδώ. Τώρα οι στόχοι μας είναι να χαρούμε το ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικό σύνολο.

Παράλληλα οφείλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου.»

Πηγή: MatchΑχαϊας εφημερίδα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος («Πίκολο») είναι από τα «καυτά» ονόματα που…
Cresta Posts Box by CP