Θύελλα Π.- Εθνικός Σαγ. 0-3: Σώθηκε ο ένας, «έμπλεξε» ο άλλος

0

Στο «Φ.Αραβαντινός» ο Εθνικός Σαγείκων «κλείδωσε» την υπόθεση παραμονή, καθότι υπερίσχυσε της Θύελλας Πατρών με 3-0, που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν της Α’ κατηγορίας και θέλει ακόμα τουλάχιστον 2 νίκες στις επόμενες 4 αγωνιστικές, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «πολεμιστές» αναδείχθηκαν οι Ανδρεόπουλος και Μπίσα, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Μπίσα νίκησε τον Γιάνναρη στο 22’ και στο 42’ έβγαλε σέντρα στον Ανδρεόπουλο, που με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 71’ ο Μπίσα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και εξίσου όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3 και διατήρησε τους «κυανόλευκους» στην Α΄κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Θύελλα (Νικολόπουλος-Ανδρούτσος): Γιάνναρης, Μαρκόπουλος, Δημόπουλος, Πανίτσας, Ιωάννου, Νταγιούκλας (54’ Κολοβούρης), Βλασόπουλος, Αρφαράς (34’ λ.τ. Χ.Χριστόπουλος), Τσέλα, Καράγιωργας, Πανταζής

Εθνικός Σαγ. (Σαλαμαλίκης): Κανελλόπουλος, Φωκάς, Διακάτος, Καρκούλιας, Πυρρής, Αυγερινός, Μπεκίρης (90’ Γριτσώνης), Γκοτσούλιας, Μπίσα (77’ Διακάτος), Σαλαμαλίκης, Ανδρεόπουλος (82’ Φράγκος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με πρωταγωνιστή το Νίκο Φράγγο η Αναγέννηση Ψαθόπυργου επικράτησε με…
Cresta Posts Box by CP