Καταιγιστική η Δόξα Παραλίας απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών

0
Το 2 στα 2 έκανε η Δόξα Παραλίας, επικρατώντας του Ατρόμητου Πατρών με 4-0, στο ματς που ξεκίνησε στις 16:00 και άνοιξε την αυλαία στην 2η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΑ.

Οι “μπλε” ήταν εξαιρετικοί και προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Μπινιέρη (33′), Σταυριανόπουλου (44′) και πέναλτι του Σπυρόπουλου (45΄), με τον Σταυριανόπουλο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 63ο λεπτό.

Στο 37΄ο Σταυριανόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Ατρόμητου, που μένει άπραγος βαθμολογικά, έχοντας ηττηθεί και στην πρεμιέρα με 3-1 από τον Πανμοβριακό.

ΔΟΞΑ (Γερολυμάτος-Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος (81΄Βγενόπουλος), Λαζανάς, Καραπατάκης, Πυρρής, Νικολόπουλος, Δριβήλας, Ντεμάι (83΄Καρύδης), Σπυρόπουλος (83΄Σακελλαρίου), Σταυριανόπουλος (70΄Μπουρλάκης), Μπινιέρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τσίρκοβιτς): Βεντουρής, Γερογιάννης, Παπασπυρόπουλος (46΄Παπαδόπουλος), Δενδρινός, Ν.Γκότσης (52΄Χριστόπουλος), Β.Παπαγεωργίου, Ν.Παπαγεωργίου (68΄Μολφέτας), Αγγελόπουλος, Κωστής, Ανδρεόπουλος (78΄Π.Γκότσης), Γραμματικόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με δυνατό ταμείο κινήθηκε η στήλη μου στο Γιουρόπα Λιγκ…
Cresta Posts Box by CP