Κεραυνός Μιτόπολης- Δόξα Χαλανδρίτσας 0-2: Τρίτη σερί νίκη και συνεχίζει!

0

Μεγάλο “διπλό” σημείωσε η Δόξα Χαλανδρίτσας, αφού πέρασε από το Μαζαράκι και επικράτησε του Κεραυνού Μιτόπολης με 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα την 3η διαδοχική επιτυχία της στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Με μία 11άδα που περιείχε πολλά νεαρά παιδιά και με χαμηλό όρο μέσο ηλικίας γενικότερα στην αποστολή, οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο 17χρονος Σπανός στο 20′ και ο έμπειρος Σαββόπουλος στο 88′. Στο 75′ αποβλήθηκε ο Αντώνης Καπατσούλιας για τον Κεραυνό.

Kεραυνός Μιτ.: Κ. Χριστόπουλος, Τζάνι (88΄ Κανελλακόπουλος), Γρουζής, Α. Καπατσούλιας, Πετρόπουλος, Γαλάνης, Σακαμπέτης, Π. Καπατσούλιας, Τσάμης, Γ. Χριστόπουλος (90΄ Θεοδωρόπουλος), Μπόμης.
ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Γεωργαντόπουλος, Καπογιαννόπουλος (80΄ Μητρόπουλος), Σταυρόπουλος, Γκάντζος, Καρμοκόλιας,  Σπανός, Διαμαντόπουλος,  Βρόντος (66΄ Σαββόπουλος), Μενύχτας (85΄ Γιαννακόπουλος), Χριστόπουλος, Πολυζωγόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 17η αγωνιστική ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού εκτυλίχθηκε αυτό…
Cresta Posts Box by CP