Λ.Μαυρομμάτης: «Προπονητής και εμπειρία»

0
Ο Λάμπρος Μαυρομμάτης θεωρείται από τους «παλιούς» στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και ανέλυσε τα φετινά δεδομένα, που έχουν οδηγήσει την ομάδα του στην άτρωτη τροχιά του 17Χ17 στον 2ο όμιλο της Γ΄κατηγορίας.

Στάθηκε στο ότι ήταν δύσκολο καλοκαίρι, όπου πολλοί παίκτες σκέφτονταν να «κόψουν» το ποδόσφαιρο, αλλά ο προπονητής Θανάσης Καραγιαννάκης έσωσε την κατάσταση στα «χασομέρια».

«Ήταν δύσκολο καλοκαίρι και μετά την μη συγχώνευση με το Άνω Καστρίτσι. Πολλοί σκεφτήκαμε να σταματήσουμε, αλλά τα λόγια του Θανάση Καραγιαννάκη ήταν ευεργετικά.

Είναι σαν «πατέρας» για όλους, εξαιρετικός προπονητής και έτσι αναγεννηθήκαμε. Όσον αφορά τώρα την φετινή μας πορεία, η εμπειρία παίζει ρόλο, αφού έχουμε παίκτες όπως ο Θόδωρος Τσάμης, ο Χαλούλος, ο Γιαννακόπουλος, ο Χίνκου και ο Πήττας, που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Βέβαια έχουμε και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες, που επίσης τα πάνε περίφημα. Για εμάς στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και αν στο τέλος πάρουμε την άνοδο χωρίς ήττα θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Αυτοσκοπός είναι η επάνοδος στην Β΄κατηγορία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Κλοπές υπέστη το γήπεδο του Αστέρα Τέμενης και η ομαδα…
Cresta Posts Box by CP