Μάκης Κολαϊτης: “Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι”

0

Ο Μάκης Κολαϊτης αποτελεί το σημείο αναφοράς στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Αστέρα Τσουκαλείκων και μαζί με τον Χρόνη Κατριμπούζα δεν έχει χάσει λεπτό στα πρώτα 6 ματς της φετινής Β’ κατηγορίας.

Σήμερα στις 15.00 η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Αχαιό Σαραβαλίου στο “Κ.Ζάρρας” και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα.

“Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής πορεία μας, αλλά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, με σκοπό να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας.

Σήμερα με τον Αχαιό θα παλέψουμε για τη νίκη, γνωρίζοντας πως θα έχουμε αντίπαλο μία δυνατή ομάδα. Σε κάθε αγωνιστική στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε ότι και πέρυσι. Να σωθούμε άμεσα και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισαν τα Ψηλαλώνια στην έδρα των Καλαβρύτων και…
Cresta Posts Box by CP