Μέγας Δικέφαλος-Αετός Πατρών 1-4: Με σούπερ Ρουντζαμάνη ανέβηκε στην 2η θέση

0

Την 15η νίκη του συνολικά και την 7η εκτός έδρας σημείωσε ο Αετός Πατρών, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Β’κατηγορίας και του 2ου ομίλου, αφού επικράτησε του Μέγα Δικέφαλου με 4-1 και παράλληλα πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το «στραπάτσο» του Αχαιού Σαραβαλίου, που ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Ποσειδώνα εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι «ξέσπασαν» μέσα σε 9 λεπτά, αφού από το διάστημα 53-62, σκόραραν εις τριπλούν και η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος τους. Ο Μαραγκός άνοιξε το σκορ στο 53’ και ο Ρουντζαμάνης παραβίασε την αντίπαλη εστία στο 56’ και στο 62’, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο σημαντικό «τρίποντο» του Αετού. Ο Παναγάκης «χτύπησε» στο 94’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Μέγα Δικέφαλο ο Άρης Ψιμάδας αποβλήθηκε προς το τέλος της συνάντησης, ενώ το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Δημήτρης Οικονόμου. Ο Μέγας Δικέφαλος κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού ευνοήθηκε το σαββατοκύριακο από τα αποτελέσματα των ομάδων που ερίζουν για την σωτηρία, αλλά επιβάλλεται να πάρει τα 3 από τα 5 ματς τουλάχιστον, που μένουν ως το τέλος, προκειμένου να πανηγυρίσει την παραμονή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο ένα από τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια της 25ης…
Cresta Posts Box by CP